Neler Yeni

Turknet hangi sağlayıcının altyapısını kullanıyor?

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak Balta
Merhaba arkadaşlar,
Şuanda evimde turkcell fiber var 1000 mpbs e kadar alabiliyorum.Turk telekom içinde binaya kadar fiber var evin içinde yok.
Turknete geçtiğimde turkcell altyapısını kullanma şansım olur mu?

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Altyapı konuları biraz karışık. Türktelekom kiralıyor, ancak bazı ISS'ler bazı bölgelere kendileri de altyapı götürebiliyor. kendi götürdükleri altyapılarıda diğerlerine kiralamıyolar malesef.

En iyisi bir kontrol et.

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İsmail
ben bağcılar göztepe mahalleinde yaşıyorum buraya 0dan kendi hatlarını çekip binaların içine box koydular ara ara sokaklarda siyah boxlar goruyorum binaların dış cephesinde .

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,613
İsim
Emre siyah
Hayır Türktelekom altyapısından hizmet alabilirsin o da 100mbps verir.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak Balta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı konuları biraz karışık. Türktelekom kiralıyor, ancak bazı ISS'ler bazı bölgelere kendileri de altyapı götürebiliyor. kendi götürdükleri altyapılarıda diğerlerine kiralamıyolar malesef.

En iyisi bir kontrol et.
Hayır Türktelekom altyapısından hizmet alabilirsin o da 100mbps verir.
Aynen öyleymiş sorguladım 100 çıktı müşteri hizmetlerinede sordum onlarda aynı şeyi söylediler

Türk telekomu aradığımda bana şuan 100 alıyosunuz dediler kablo çekilince 1000 mpbs e kadar alırsınız dediler.Şuan turkcell müşterisi olduğum içinde türk telekom bu kabloyu çekmiyor.Ayrıca turknetteki adamda bana şuan altyapınız 100 veriyor binanızdada 1000 mpbs görünmüyor dedi ne yapıcağımı şaşırdım biri bişey söylüyo diğeri başka bişey.
Bu kabloyu elektrikçilere falan çektirebiliyor muyum veya parasıyla başka bi firmaya bilginiz var mıdır?

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
gokhan
binada kendi kutusu varsa kendi altyapısını kullanıyor. benim oturduğum bölgede tamamen altyapıyı kurdular gibi bir durum mesela. Tesisatları dışarıdan bina dışlarına yapıyorlar bu sebepten çokça kesinti yaşadım binalar kentsele girdi yıkılan yıkılana kablolar kopuyordu sürekli. Bina dışında büyük siyah kutulu kablo görüyorsan o türknettir :D

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak Balta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://sorgula.netbone.com.tr/
Sorguda V2 çıkarsa; binaya kadar fiber 100
Gpon çıkarsa 1000'e kadar.
Screenshot_2025-02-24-14-39-53-217_com.android.chrome-edit.jpg

Hocam Fiberv2 çıktı bu şu mu demek oluyor?
şuan boxdan kablo çekilse bile en fazla 100 mpbs alabileceğim fakat vdsl yerine fiber olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

binada kendi kutusu varsa kendi altyapısını kullanıyor. benim oturduğum bölgede tamamen altyapıyı kurdular gibi bir durum mesela. Tesisatları dışarıdan bina dışlarına yapıyorlar bu sebepten çokça kesinti yaşadım binalar kentsele girdi yıkılan yıkılana kablolar kopuyordu sürekli. Bina dışında büyük siyah kutulu kablo görüyorsan o türknettir :D
Yok hocam görünmüyor aradığımda bana zaten o bölgede türk telekom altyapısı kullanıyoruz dediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,295
Üyeler
168,607
Son üye
Bekir_Efe_123
Top Bottom