Neler Yeni

TürkNet İle 100Mbps Mutluluğu

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
An itibari ile 100Mbps kullanmaya başladım. 4 senedir TürkNet kullanıyorum çok da memnunum. Şuan da elektrikler olmadığı için değerleri paylaşamıyorum, paylaşacağım. TürkNet ile sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Davet kodum : HKT15IC76DNE
Bu kodu kullanarak TürkNet başvurusu yapabilirsiniz. İlk ay faturanızı ödedikten sonra diğer ay (1 Ay) ücretsiz internet kullanabiliriz.

Ekler

• IMG_20200925_121031.jpg
    IMG_20200925_121031.jpg
    107.8 KB · Hit: 111

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
türknet için sürekli bağlantı problemi yaşandığı söyleniyor bu konuda müşteri hizmetleri pek yardımcı olamıyormuş ?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türknet için sürekli bağlantı problemi yaşandığı söyleniyor bu konuda müşteri hizmetleri pek yardımcı olamıyormuş ?
Bağlantı problemleri kullandığınız altyapının kalitesine, santrale olan uzaklığınıza göre değişkenlik gösterir. Benim kapımın önünde şans eseri Türk Telekom saha dolabı var. Ben 4 senedir en fazla 12 arıza kaydı oluşturdum hepside maximum 2 gün sürmüştür.

An itibari ile 100Mbps kullanmaya başladım. 4 senedir TürkNet kullanıyorum çok da memnunum. Şuan da elektrikler olmadığı için değerleri paylaşamıyorum, paylaşacağım. TürkNet ile sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Bu kodu kullanarak TürkNet başvurusu yapabilirsiniz. İlk ay faturanızı ödedikten sonra diğer ay (1 Ay) ücretsiz internet kullanabiliriz.
bizim apartmanda türk telekom kutusu var bir tane ne olduğunu bilmiyorum ama 13mbps alıyorum

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
bence biraz deneyim yasa oyle sorulari cevapla

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Çoğu şikayet müşteri hizmetlerine ulaşılamaması veya ilgisiz olmaları üzerine sizin için nasıl müşteri hizmetleri?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu şikayet müşteri hizmetlerine ulaşılamaması veya ilgisiz olmaları üzerine sizin için nasıl müşteri hizmetleri?
Tabii telefon ile müşteri desteği bulunmuyor fakat benim için eksiklik mi kesinlikle değil. Herhangi bir arıza durumunda yoğunluğa göre maximum 2 iş günü içerisinde geri dönüş sağlayıp sorunu çözüyorlar.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
o site yalan gösteriyor 9mbps download alabilirsiniz diyor superonline ile 30mbps 5 dowload alıyorum
Zaten hali hazırda kullanılan VDSL hizmeti alan bir adresi seçtiğinizde veya boşta port olmadığı zamanlarda adsl hizmetini gösterecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vdsl2 ve max 85mbps diyor iyi mi
Evet VDSL hizmetidir. tabii ki de iyidir.

Top Bottom