altyapının durumu 100 D 8 U verebilicekse söylediklerini veriyolar bende 4 aydır türknet kullanıyorum çok memnunum 75 TL'ye 60 D 8 U alıyorumTürkNet İnternet Bağlatmak İstiyorum Nasıl? 85 TL'ye 100/Mbsn Dowlond 8/Mbsn Upload veriyor. (Söylenenlere göre) Sizin düşünceniz ne?
Kullanıyorum, vaat edilenleri alıyorum, gayet başarılı, öneririm.TürkNet, bağlatmak istiyorum. Nasıldır? Sizin düşünceleriniz nedir?
turknet altyapı sorgulama diye yazarsan googleda çıkacaktır yoksa turknet müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilrisinziDediğiniz şeye nereden bakabilirim
bende böyle gösteriyor hangisine inanayım bilemedimKullanıyorum, vaat edilenleri alıyorum, gayet başarılı, öneririm.
Ben kullanıyorum kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor VDSL2 ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.TürkNet İnternet Bağlatmak İstiyorum Nasıl? 85 TL'ye 100/Mbsn Dowlond 8/Mbsn Upload veriyor. (Söylenenlere göre) Sizin düşünceniz ne?