Neler Yeni

TurkNet internet problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
evet arkadaşlar 1 gündür dsl ışığının yanıp sönmesinden dolayı int. kullanamıyoruz bu yazıyı yazarken tekrardan git gel oldu bunun sorunu nedir acaba tüm kabloların yedeğini taktım kullanabildiğim zaman ise 3mb int. hızı alıyorum önceden 40mb 45 arasıydı umarım bilgisi olan vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde modemde wan ışığının yanması gerkiyormu ondan dolayımıdır

Concorde

80+
evet arkadaşlar 1 gündür dsl ışığının yanıp sönmesinden dolayı int. kullanamıyoruz bu yazıyı yazarken tekrardan git gel oldu bunun sorunu nedir acaba tüm kabloların yedeğini taktım kullanabildiğim zaman ise 3mb int. hızı alıyorum önceden 40mb 45 arasıydı umarım bilgisi olan vardır

birde modemde wan ışığının yanması gerkiyormu ondan dolayımıdır
türknet uygulamasından arza kayıt aç çözerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türknet uygulamasından arza kayıt aç çözerler
cevap verseler keşke yine de çözemiyorlar gerçi Google den araştırarak kendim çözüyorum 2 saat geç cevap alıyorum sanki 10 kişi çalışıyor koca firmada

cevap verseler keşke yine de çözemiyorlar gerçi Google den araştırarak kendim çözüyorum 2 saat geç cevap alıyorum sanki 10 kişi çalışıyor koca firmada
2 saat sonun dada Türk telekomun verdiği verileri atıyorlar ben napayım bunları bana şunu şunu yap de çözeyim sorunu tek eksikleri müşteri hizmetleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,670
Üyeler
167,352
Son üye
Swastika
Top Bottom