Neler Yeni

Öneri Türknet internete neden geçmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Dolaş
Arkadaşlar şuanda kullandığımız Süperonline 10 Mb 85 lira paketi (evet o saniyede 1Mb indiren paket) ve bitmesine çok az kaldı. Aylarca yok yere para verdik 10 Mb internete ve şimdi paramın hakkını verecek bir internet istiyorum. Türknet bize 35 Mb 75 lira paketini sundu artısıyla eksisiyle neden almalıyım açıklayabilir misiniz artık iyi bir internete sahip olmak istiyorum. Türknet'in müşteri hizmetleri korkutuyor sadece

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence tercih edilebilir ama sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri kısmında sorun yaşayabilirsiniz. Kullanıcılarının yorumları genelde bu yönde oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Dolaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence tercih edilebilir ama sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri kısmında sorun yaşayabilirsiniz. Kullanıcılarının yorumları genelde bu yönde oluyor.
Mesela ne gibi bir sorun yaşarsam müşteri hizmetlerine gerek duyarım botlara derdimi anlatamam çünkü. Demek istediğim klasik sorunları botlarla halledebiliyor muyum ?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Mesela ne gibi bir sorun yaşarsam müşteri hizmetlerine gerek duyarım botlara derdimi anlatamam çünkü. Demek istediğim klasik sorunları botlarla halledebiliyor muyum ?
Kendim kullanmıyorum ama bağlantı kopması vb sorunlarda çok hızlı yardımcı olmadıklarını biliyorum. Bunu da izleyip fikir sahibi olabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
emre çalışkan
ben 3 yıldır türknetliyim knk kullanabilirsin ancak bir sıkıntı oldugunde kendin hallediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

müşteri hizmetlerinden veya gelecek ekiplerden fayda bekleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Dolaş
ben 3 yıldır türknetliyim knk kullanabilirsin ancak bir sıkıntı oldugunde kendin hallediyorsun

müşteri hizmetlerinden veya gelecek ekiplerden fayda bekleme
Eyvallah sağolasın

miroğlu

80+
Arkadaşlar şuanda kullandığımız Süperonline 10 Mb 85 lira paketi (evet o saniyede 1Mb indiren paket) ve bitmesine çok az kaldı. Aylarca yok yere para verdik 10 Mb internete ve şimdi paramın hakkını verecek bir internet istiyorum. Türknet bize 35 Mb 75 lira paketini sundu artısıyla eksisiyle neden almalıyım açıklayabilir misiniz artık iyi bir internete sahip olmak istiyorum. Türknet'in müşteri hizmetleri korkutuyor sadece
Arkadaşım kullaniyor arıza durumunda sürekli kullanıcı sisteminden mail atman gerek telefondan ulaşamazsın.

Fiyat konusunda örnek Türk Telekom da 1 yılda odeyecegin faturayı Türknet de 1.5 yılda ödersin.

Fiyat konusunda Türknet i tavsiye ederim . Müşteri hizmetleri konusunda Türktelekom

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
TurkNet ile İlk 6 aylık deneyimim.

Bu konunun üzerine de bir bu kadar sorun yaşadım.

10 aydır aboneyim. 11. aya geçtim.
Bugüne kadar hiçbir sorunum çözülmedi.
Benden "haksız" olarak aldıkları hiçbir bedeli geri ödemediler.

Bir iletişim numaraları var, arıyorsun hiç bir işe yaramıyor.
Ne söylersen söyle, sadece "Online İşlemler bölümünden destek kaydı oluşturabilirsiniz" diyorlar.

Ben telefonda "Benim abonelik sözleşmemde "kurulum ücretsiz" yazıyor, siz benden 3 ay boyunca 30 TL kurulum taksidi aldınız." diyorum.
Telefondaki kişi cevap olarak "Görüşmeyi sonlandırmak durumundayım. İyi günler" diyip suratıma kapatıyor.
Yani bir firma ne kadar rezilse, TurkNet o kadar rezil bir firma.

Memnun olan 3 kişi varsa, olmayan 43 kişi var.
Buradan da kontrol edilebilir.
Zaten burası sadece "şikayetvar" olayını bilen kesim.
Bir de burayı hiç bilmeyen TurkNet kullanıcılarını düşünürsek ...

Benim tavsiyem 10 lira fazla ver, başka ISS kullan.
Ben Aydın'da Karacasu diye yayla-köy gibi bir yerde 3 sene yaşadım.
Civarda nerede oturursan otur, max hız 16 Mbps'ti. Daha yukarısını bulamıyordun.
2 sene taahhütlü SuperOnline abonesiydim. "Müşteri Hizmetleri" inanılmaz derece önemli.
Bunu Eskişehir'in göbeğinde oturup TurkNet aboneliği alarak öğrendim.

Abone olurken;
"Bulunduğunuz konumda TurkNet aktif altyapısı mevcut. 100 Mbps'e kadar Limitsiz-Sınırsız YAPA hizmetimizden faydalanabilirsiniz." dendi.

"Tahminen kaç mbps hız alırım?" sorusuna da;
"Yoğunluktan dolayı hız düşüşleri yaşanabiliyor. Ama 100 Mbps'lik paket ile alınabilecek en düşük hız 35 Mbps. Yani TurkNet ile yoğunlukta bile bağlantı problemi yaşamazsınız. Zaten bulunduğunuz konumda da 50-70 Mbps arasında rahatlıkla hız alabilirsiniz." dendi.

VDSL2 modem kullanıyorum.
Az önce yaptığım hız testi sonucu aşağıda.

( Başka firmaya geçmeyi düşündüm ama yakın zamanda taşınacağım. Diğer firmalar taahhütlü, o yüzden taşınacağım lokasyona göre tarife seçeceğim. Bu sebepten aboneliğimi mecburi devam ettiriyorum. )
Screenshot_11.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Dolaş
TurkNet ile İlk 6 aylık deneyimim.

Bu konunun üzerine de bir bu kadar sorun yaşadım.

10 aydır aboneyim. 11. aya geçtim.
Bugüne kadar hiç bir sorunum çözülmedi.
Benden "haksız" olarak aldıkları hiç bir bedeli geri ödemediler.

Bir iletişim numaraları var, arıyorsun hiç bir işe yaramıyor.
Ne söylersen söyle, sadece "Online İşlemler bölümünden destek kaydı oluşturabilirsiniz" diyorlar.

Ben telefonda "Benim abonelik sözleşmemde "kurulum ücretsiz" yazıyor, siz benden 3 ay boyunca 30 TL kurulum taksidi aldınız." diyorum.
Telefondaki kişi cevap olarak "Görüşmeyi sonlandırmak durumundayım. İyi günler" diyip suratıma kapatıyor.
Yani bir firma ne kadar rezilse, TurkNet o kadar rezil bir firma.

Memnun olan 3 kişi varsa, olmayan 43 kişi var.
Buradan da kontrol edilebilir.
Zaten burası sadece "şikayetvar" olayını bilen kesim.
Bir de burayı hiç bilmeyen TurkNet kullanıcılarını düşünürsek ...

Benim tavsiyem 10 lira fazla ver, başka ISS kullan.
Ben Aydın'da Karacasu diye yayla-köy gibi bir yerde 3 sene yaşadım.
Civarda nerede oturursan otur, max hız 16 Mbps'ti. Daha yukarısını bulamıyordun.
2 sene taahhütlü SuperOnline abonesiydim. "Müşteri Hizmetleri" inanılmaz derece önemli.
Bunu Eskişehir'in göbeğinde oturup TurkNet aboneliği alarak öğrendim.

Abone olurken;
"Bulunduğunuz konumda TurkNet aktif altyapısı mevcut. 100 Mbps'e kadar Limitsiz-Sınırsız YAPA hizmetimizden faydalanabilirsiniz." dendi.

"Tahminen kaç mbps hız alırım?" sorusuna da;
"Yoğunluktan dolayı hız düşüşleri yaşanabiliyor. Ama 100 Mbps'lik paket ile alınabilecek en düşük hız 35 Mbps. Yani TurkNet ile yoğunlukta bile bağlantı problemi yaşamazsınız. Zaten bulunduğunuz konumda da 50-70 Mbps arasında rahatlıkla hız alabilirsiniz." dendi.

VDSL2 modem kullanıyorum.
Az önce yaptığım hız testi sonucu aşağıda.

( Başka firmaya geçmeyi düşündüm ama yakın zamanda taşınacağım. Diğer firmalar taahhütlü, o yüzden taşınacağım lokasyona göre tarife seçeceğim. Bu sebepten aboneliğimi mecburi devam ettiriyorum. )
Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkürler

Arkadaşım kullaniyor arıza durumunda sürekli kullanıcı sisteminden mail atman gerek telefondan ulaşamazsın.

Fiyat konusunda örnek Türk Telekom da 1 yılda odeyecegin faturayı Türknet de 1.5 yılda ödersin.

Fiyat konusunda Türknet i tavsiye ederim . Müşteri hizmetleri konusunda Türktelekom

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Ben de türknetliyim söz verilen hızı alıyorum ve sözleşme dışına hiç çıkılmadı yani ek para almadılar ben memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,502
Üyeler
167,322
Son üye
Hoenirrrl
Top Bottom