TurkNet ile İlk 6 aylık deneyimim.
Turknet iletişim, şikayetler, müşteri hizmetleri ve yorumlar bu sayfada. Tıkla, Turknet hizmet kalitesi ve internet hızı hakkında bilgi sahibi ol.
www.sikayetvar.com
Bu konunun üzerine de bir bu kadar sorun yaşadım.
10 aydır aboneyim. 11. aya geçtim.
Bugüne kadar hiç bir sorunum çözülmedi.
Benden "haksız" olarak aldıkları hiç bir bedeli geri ödemediler.
Bir iletişim numaraları var, arıyorsun hiç bir işe yaramıyor.
Ne söylersen söyle, sadece "Online İşlemler bölümünden destek kaydı oluşturabilirsiniz" diyorlar.
Ben telefonda "Benim abonelik sözleşmemde "kurulum ücretsiz" yazıyor, siz benden 3 ay boyunca 30 TL kurulum taksidi aldınız." diyorum.
Telefondaki kişi cevap olarak "Görüşmeyi sonlandırmak durumundayım. İyi günler" diyip suratıma kapatıyor.
Yani bir firma ne kadar rezilse, TurkNet o kadar rezil bir firma.
Memnun olan 3 kişi varsa, olmayan 43 kişi var.
Turknet iletişim, şikayetler, müşteri hizmetleri ve yorumlar bu sayfada. Tıkla, Turknet hizmet kalitesi ve internet hızı hakkında bilgi sahibi ol.
www.sikayetvar.com
Buradan da kontrol edilebilir.
Zaten burası sadece "şikayetvar" olayını bilen kesim.
Bir de burayı hiç bilmeyen TurkNet kullanıcılarını düşünürsek ...
Benim tavsiyem 10 lira fazla ver, başka ISS kullan.
Ben Aydın'da Karacasu diye yayla-köy gibi bir yerde 3 sene yaşadım.
Civarda nerede oturursan otur, max hız 16 Mbps'ti. Daha yukarısını bulamıyordun.
2 sene taahhütlü SuperOnline abonesiydim. "Müşteri Hizmetleri" inanılmaz derece önemli.
Bunu Eskişehir'in göbeğinde oturup TurkNet aboneliği alarak öğrendim.
Abone olurken;
"Bulunduğunuz konumda TurkNet aktif altyapısı mevcut. 100 Mbps'e kadar Limitsiz-Sınırsız YAPA hizmetimizden faydalanabilirsiniz." dendi.
"Tahminen kaç mbps hız alırım?" sorusuna da;
"Yoğunluktan dolayı hız düşüşleri yaşanabiliyor. Ama 100 Mbps'lik paket ile alınabilecek en düşük hız 35 Mbps. Yani TurkNet ile yoğunlukta bile bağlantı problemi yaşamazsınız. Zaten bulunduğunuz konumda da 50-70 Mbps arasında rahatlıkla hız alabilirsiniz." dendi.
VDSL2 modem kullanıyorum.
Az önce yaptığım hız testi sonucu aşağıda.
( Başka firmaya geçmeyi düşündüm ama yakın zamanda taşınacağım. Diğer firmalar taahhütlü, o yüzden taşınacağım lokasyona göre tarife seçeceğim. Bu sebepten aboneliğimi mecburi devam ettiriyorum. )
Alıntıyı görüntüle