Neler Yeni

TÜRKNET MODEM VERİYOR MU?

MahlukAbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Taha LAL
yukarıda da anlıyacağınız gibi diğer İSS lerde olduğu gibi aylık bi ücretle falan mı veriyolar yoksa biz mi sahip olmalıyız modeme?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
veriyorlar hatta birisi forumda modem çok kötü demişti .

TSIRAA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Selim
Ayrı almanı öneririm o zaman daha ucuza gelebiliyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Modem vermiyorlar.
Modemi ek ücret ile alıyorsun.
Modemim var, sizden modem istemiyorum dersen modemsiz abone oluyorsun.

10 aylık TurkNet kullanıcısıyım. TurkNet tavsiye etmiyorum.

Sakın türknete geçme verdikleri hizmet çok kötü müşteri hizmetlerine hiç bağlanamıyorsun, müsteri hizmetleri çok ilgisiz sanki sizinle dalga geçer gibi her gün ayrı bir dertle uyanıyorum her gün farklı farklı sorunlar oluyor bana 16 Mbps hız vaat ettiler 5 Mbps yi asla geçmiyor kaç kere dedik onlara asla düzeltmediler yok böyle yok şöyle dediler bende iptal ettirdim şimdi türkcell süperbox kullanıyorum walla ilaç gibi geldi 90 ile 120 Mbps arası değişiyor 2 aydir kullanıyorum walla çok iyi biraz pahalı ama olsun en azından kafan rahat .

TSIRAA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Selim
Sakın türknete geçme verdikleri hizmet çok kötü müşteri hizmetlerine hiç bağlanamıyorsun, müsteri hizmetleri çok ilgisiz sanki sizinle dalga geçer gibi her gün ayrı bir dertle uyanıyorum her gün farklı farklı sorunlar oluyor bana 16 Mbps hız vaat ettiler 5 Mbps yi asla geçmiyor kaç kere dedik onlara asla düzeltmediler yok böyle yok şöyle dediler bende iptal ettirdim şimdi türkcell süperbox kullanıyorum walla ilaç gibi geldi 90 ile 120 Mbps arası değişiyor 2 aydir kullanıyorum walla çok iyi biraz pahalı ama olsun en azından kafan rahat .
Turknetin kendi altyapısı olan YAPA varsa 10 numara ama yoksa Türk telekom saha ekipleri çok problem çıkartıyor.

MahlukAbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Taha LAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam money is money :D y
hocam money is money :D yani superbox iyi hoş ama pahalı yani anladığım kadarıylada sizde vdsl altyapısı yok ondan dolayıdır kesiinti falan zaten adsl türknete geçmem vdsl altyapım olduğu için düşünüyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Turknetin kendi altyapısı olan YAPA varsa 10 numara ama yoksa Türk telekom saha ekipleri çok problem çıkartıyor.

Alakası yok.
Ben aktif altyapıya sahibim.
Abonelik : 100 mbps YAPA
Şu an yaptığım internet testini aşağıya ekliyorum.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    188.8 KB · Hit: 907

Death Mark

80+ Bronze
yukarıda da anlıyacağınız gibi diğer İSS lerde olduğu gibi aylık bi ücretle falan mı veriyolar yoksa biz mi sahip olmalıyız modeme?
Siz istemezseniz vermiyor ve parasını da kesmiyor.

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz
sen isterdsen veriyor ama ayrı almanı tavsiye ederim

MahlukAbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Taha LAL
çok aradayım arkadaş ya şu türkiyede bi tane adam akıllı iss olmaz mı? hangisine baksam birileri şikayetçi

Top Bottom