Arkadaşlar şuan Türktelekom kullanıyorum ve Altyapım 100 megabit destekliyor, geçiş yapınca fiber bağlantılara ücretsiz modem veriyorlar die duymuştum, aynı zamanda eski modemimi türknet te kullanabilirmiyim ?
Eski modemin adsl mi vdsl miArkadaşlar şuan Türktelekom kullanıyorum ve Altyapım 100 megabit destekliyor, geçiş yapınca fiber bağlantılara ücretsiz modem veriyorlar die duymuştum, aynı zamanda eski modemimi türknet te kullanabilirmiyim ?
Fiber yani pek anlamıyorum ama fiber şuan hala kullanıyorum fiber paket, ancak eskidiği için ücretsiz modem verilirse almak istiyorum.Eski modemin adsl mi vdsl mi
Ne gibi ağırır reis :/ ?Sen kendin al başın ağrımasın.
Taahüt istiyorlarmı modem için?Ne gibi ağırır reis :/ ?
Arkadaşlar şuan Türktelekom kullanıyorum ve Altyapım 100 megabit destekliyor, geçiş yapınca fiber bağlantılara ücretsiz modem veriyorlar die duymuştum, aynı zamanda eski modemimi türknet te kullanabilirmiyim ?
Reis alemsin bende onu soruyorum bilmiomkiTaahüt istiyorlarmı modem için?
Bende kullanıyorum türknet modemide ordan aldım kendi modemin alcagın nete yetiyosa kullanabilirsin yetmesse istedim yerden alırsınArkadaşlar şuan Türktelekom kullanıyorum ve Altyapım 100 megabit destekliyor, geçiş yapınca fiber bağlantılara ücretsiz modem veriyorlar die duymuştum, aynı zamanda eski modemimi türknet te kullanabilirmiyim ?
12 ay boyunca ödenen gerekiyor sadece modemi internetten istediğin zaman çıkarsın modemi aldınmı ödemek zorundasın sadeceReis alemsin bende onu soruyorum bilmiomki
modem veriyorlar ücretsiz gayet iyi hem tasarım hemde performans açısından iptal edersen interneti,modemi geri yolluyorsun yani bi nevi ücretsiz kiralıyorsunReis alemsin bende onu soruyorum bilmiomki
Eline emeğine sağlık okudum dostummodem veriyorlar ücretsiz gayet iyi hem tasarım hemde performans açısından iptal edersen interneti,modemi geri yolluyorsun yani bi nevi ücretsiz kiralıyorsun
deydimi 2 saat beni yazmakla uğraştırdığına incelmeni linkini attım orda detaylıca modem hakkında bilgi vermişitm
şaka şaka canın sağolsun
Humm dedimki bakmışsındır herhalde özür diliyorum.Ama ben her türlü kendi alacağım modemi tercih ederdim kapatmak istediğimde "Modemi yollayın" "Kablosu yok,fişi eksik,şurası kırık" Tarzı konuşmalara maruz kalmayayım diye.Tabii bu ücretsiz ise modem.Reis alemsin bende onu soruyorum bilmiomki