Neler Yeni

TürkNet modem veriyor mu ?

HEALAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes bolat
Arkadaşlar şuan Türktelekom kullanıyorum ve Altyapım 100 megabit destekliyor, geçiş yapınca fiber bağlantılara ücretsiz modem veriyorlar die duymuştum, aynı zamanda eski modemimi türknet te kullanabilirmiyim ?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Arkadaşlar şuan Türktelekom kullanıyorum ve Altyapım 100 megabit destekliyor, geçiş yapınca fiber bağlantılara ücretsiz modem veriyorlar die duymuştum, aynı zamanda eski modemimi türknet te kullanabilirmiyim ?
Eski modemin adsl mi vdsl mi

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Fiber de ücretsiz modem veriliyor ama iptal edince geri alınıyor. Şuan ki modemin fiber destekli modem değilse TurkNet'in vereceği fiber modeme acces point olarak bağlayıp 2 modem şeklinde kullanabilirsin.

Farway

80+ Silver
Sen kendin al başın ağrımasın.

Farway

80+ Silver

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Mesaj otomatik birleştirildi:

linke tıklıyarak detaylı incelemeye bakabilirsiniz

ZhaoRcun

80+ Bronze
Bende kullanıyorum türknet modemide ordan aldım kendi modemin alcagın nete yetiyosa kullanabilirsin yetmesse istedim yerden alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis alemsin bende onu soruyorum bilmiomki :D
12 ay boyunca ödenen gerekiyor sadece modemi internetten istediğin zaman çıkarsın modemi aldınmı ödemek zorundasın sadece

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
modem veriyorlar ücretsiz gayet iyi hem tasarım hemde performans açısından iptal edersen interneti,modemi geri yolluyorsun yani bi nevi ücretsiz kiralıyorsun

deydimi 2 saat beni yazmakla uğraştırdığına incelmeni linkini attım orda detaylıca modem hakkında bilgi vermişitm

şaka şaka canın sağolsun

HEALAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes bolat
modem veriyorlar ücretsiz gayet iyi hem tasarım hemde performans açısından iptal edersen interneti,modemi geri yolluyorsun yani bi nevi ücretsiz kiralıyorsun

deydimi 2 saat beni yazmakla uğraştırdığına incelmeni linkini attım orda detaylıca modem hakkında bilgi vermişitm

şaka şaka canın sağolsun
Eline emeğine sağlık okudum dostum 👍🏻👍🏻

Farway

80+ Silver
Humm dedimki bakmışsındır herhalde özür diliyorum.Ama ben her türlü kendi alacağım modemi tercih ederdim kapatmak istediğimde "Modemi yollayın" "Kablosu yok,fişi eksik,şurası kırık" Tarzı konuşmalara maruz kalmayayım diye.Tabii bu ücretsiz ise modem.

Benim türknet kullandığım dönem direkt modemi sana taksitle satıyorlardı. Bu şekildede almak mantıklı aslında sonuçta modem senin oluyor geri isteyemezler.

Top Bottom