Neler Yeni

Yardım Turknet nasıl çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Merhaba arkadaşlar,
Evimize altyapı yapımı sürüyor kablo çekildi ama kutu gelicek altyapı sağlayıcısı türktelekom ve Yozgatta yaşıyoruz ailem internet sağlayıcısı olarak türkneti bilmiyor ama sıkıntı çıkmaması için ben soruyum dedim Yozgat gibi bilinmedik bir şehirde nasıl bir hizmet verilebilir . Yada internet sağlayıcısı bizimle nasıl iletişime geçebilir,modemi kim nasıl kurucak ,ilerde youtubedaki bazı videolardaki gibi bazı problemler çıkaracakmı gibi aklımda bir takım sorular var birisi bana bu süreci anlatabilirmi çünkü türknete geçmek istiyorum sonuçta 2019un en hızlı interneti oldu.Yardımlarınızı bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up.

Son düzenleme:

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Yozgat bilinmedik bir şehir mi? Turknet kotasız, tahahhutsuz ve limitsiz paketlerini 75 TLden baslayan fiyatlarla en uygun ve kaliteli hizmet sunan bir firma. Ben 1 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum. Sivasta bulunduğum yerde ttnet altyapisini kullandıkları icin arızalara ttnet yetkilileri geliyor.. Ben henuz ariza yasamadim ama ttnrt yetkilileri turknet arizasi olunca bilerek savsakliyorlar. Birde musteri hizmetlerine ciddi bir problem olmadigi surece telefonla bağlanmıyorsunuz ve online islem merkezinden cagri açarak islem yapıyorsunuz... Öyle video izlerken filan sıkıntı çıkmaz. Alt yapinin desteklediği hız neyse onu alirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yozgat bilinmedik bir şehir mi? Turknet kotasız, tahahhutsuz ve limitsiz paketlerini 75 TLden baslayan fiyatlarla en uygun ve kaliteli hizmet sunan bir firma. Ben 1 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum. Sivasta bulunduğum yerde ttnet altyapisini kullandıkları icin arızalara ttnet yetkilileri geliyor.. Ben henuz ariza yasamadim ama ttnrt yetkilileri turknet arizasi olunca bilerek savsakliyorlar. Birde musteri hizmetlerine ciddi bir problem olmadigi surece telefonla bağlanmıyorsunuz ve online islem merkezinden cagri açarak islem yapıyorsunuz... Öyle video izlerken filan sıkıntı çıkmaz. Alt yapinin desteklediği hız neyse onu alirsin
Teşekkürler yani modem kurulumunu bizi altyapı sağlayıcımız türktelekom olduğu için türktelekom karşılıcak ve aylık modem için ücreti ben onlara ödüyeceğim öyle mi ?

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Teşekkürler yani modem kurulumunu bizi altyapı sağlayıcımız türktelekom olduğu için türktelekom karşılıcak ve aylık modem için ücreti ben onlara ödüyeceğim öyle mi ?

Modemi siz alın isterseniz onlardan alın. En son modem alırsanız taksitle faturanıza yansıtıyorlar diye hatırlıyorum. İnternet kurulumunu kendiniz yapacaksınız. Onlar evinize bağlantı ayarlarını yapıp bırakıyorlar. Sizde modem kurulumu yapıyorsunuz sadece ve oda zaten çok basit

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Altyapı varsa sıkıntı yaşamazsın.