Neler Yeni

TurkNet Şaşırtan hizmet. (olumlu) kısa hikaye.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Merhabalar, dün (çarşamba) günü saat 11 de kalkmış tam salonun ortasında esnerken bir gürültü geldi. Kamyonet sürücüsü apartmana girdi köşeden.
Ama bayağı bir yüksek ses çıktı, sonra haliyle kaçtı canım ülkem polisi sağ olsun plakadan numarayı falan vermediler veya kendileride aramadılar, arayalım hasar vs tahsil için çokta yardımcı olmadılar.
Bende bu polis olayını yaşamadan önce baktım pek büyütülecek bir şey yok apartmanda dask var zaten yaptırılır, kablolarda yukarıda kaldığı için sıkıntı görmedim ama kablolar ezilmiş gigafiber olduğu için içinden geçmiş L*vuk kabloların. O gün arıza kaydı oluşturdum (çarşamba) günü. Bugün sabahtan bir arkadaş geldi kontrole dedi ki sorun içerideki kutuda değil ekipleri yönlendiricem 1 saatede gelebilir 3 güne de gelebilir dendi. ama gerçekten 1 saat sonra geldiler ve ben işte olduğum için anneme yapmadan gitmeyiz denilip yapıp gitmişler. bu kadar hızlı ve güzel hizmet beklemiyordum.

WhatsApp Image 2023-02-01 at 16.01.55.jpeg

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
markasına ve müşterisine değer veren firmaları çok seviyorum

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kabloneti arıyorum 1 saat sonra ekipler geliyor. Ama öyle bir eşsiz sorunum varki ekiplerde çözemiyor.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
markasına ve müşterisine değer veren firmaları çok seviyorum
gelmişler bir o kadar yardımcı ve kibarmışlar ki birde annemin anlattığını aktarıyorum direk :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloneti arıyorum 1 saat sonra ekipler geliyor. Ama öyle bir eşsiz sorunum varki ekiplerde çözemiyor.
Üzüldüm ama bir yandan çok güldüm. sorun nedir acaba? :D

kırmızışarapp

80+ Silver
Kamyonet apartmana nasıl giriyor olum deliricem nasıl bir ülke burası

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
sorun nedir acaba?
06271c5e-2d6d-4019-b66e-5563ab243a1c.jpg

İnternet hızım 500mbps. Speedtest de hiç bir sorun görünmüyor. İndirmeyi başlatıyorum hangi sunucu olursa olsun 10gb a yaklaşsın hız 300kb a düşüyor kb kb artarak en fazla 10mb/s ye yükseliyor. Bunlar olduktan sonra speedtest yapıyorum 500mbps çıkıyor yine sorun görünmüyor. Görünmez kota getirdim. 10 dakika bekleyince düzeliyo sonra bir 10gb daha indirince tak gidiyor. 5gb indirme yapayım sıfır sıkıntı bir 5gb daha yapınca 4.5gb sonra gidiyor.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
İnternet hızım 500mbps. Speedtest de hiç bir sorun görünmüyor. İndirmeyi başlatıyorum hangi sunucu olursa olsun 10gb a yaklaşsın hız 300kb a düşüyor kb kb artarak en fazla 10mb/s ye yükseliyor. Bunlar olduktan sonra speedtest yapıyorum 500mbps çıkıyor yine sorun görünmüyor. Görünmez kota getirdim. 10 dakika bekleyince düzeliyo sonra bir 10gb daha indirince tak gidiyor. 5gb indirme yapayım sıfır sıkıntı bir 5gb daha yapınca 4.5gb sonra gidiyor.

ben bunu kendi sağlayıcımda yaşamadım ama bu kesin kablonetin içeriden kaynaklı yapmış olduğu bir halt diye düşündüm nedense

Kamyonet apartmana nasıl giriyor olum deliricem nasıl bir ülke burası
kanka gaziosmanpaşada yaşıyorum ya şaşırmadım çokta

kırmızışarapp

80+ Silver
ben bunu kendi sağlayıcımda yaşamadım ama bu kesin kablonetin içeriden kaynaklı yapmış olduğu bir halt diye düşündüm nedense

kanka gaziosmanpaşada yaşıyorum ya şaşırmadım çokta
Hahahshahaha tahmin etmiştim.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Alıntıyı görüntüle

Aynı skıntı bendede 5 indirmenin 1'inde yaşanıyor. Diğer indirmelerde mutlaka hız 10-20'ye düşüyor. Turknet 1000mbps kullanıyorum.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Aynı skıntı bendede 5 indirmenin 1'inde yaşanıyor. Diğer indirmelerde mutlaka hız 10-20'ye düşüyor. Turknet 1000mbps kullanıyorum.
Hep belirli bir gb da mı yaşanıyor yoksa rastgele mi?

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
belli bir bant aralığı mı yansıtıyorlar bize acaba arada? ben çok sık yüklü download yapmıyorum ama

Top Bottom