Neler Yeni

TurkNet Şaşırtan hizmet. (olumlu) kısa hikaye.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Merhabalar, dün (çarşamba) günü saat 11 de kalkmış tam salonun ortasında esnerken bir gürültü geldi. Kamyonet sürücüsü apartmana girdi köşeden.
Ama bayağı bir yüksek ses çıktı, sonra haliyle kaçtı canım ülkem polisi sağ olsun plakadan numarayı falan vermediler veya kendileride aramadılar, arayalım hasar vs tahsil için çokta yardımcı olmadılar.
Bende bu polis olayını yaşamadan önce baktım pek büyütülecek bir şey yok apartmanda dask var zaten yaptırılır, kablolarda yukarıda kaldığı için sıkıntı görmedim ama kablolar ezilmiş gigafiber olduğu için içinden geçmiş L*vuk kabloların. O gün arıza kaydı oluşturdum (çarşamba) günü. Bugün sabahtan bir arkadaş geldi kontrole dedi ki sorun içerideki kutuda değil ekipleri yönlendiricem 1 saatede gelebilir 3 güne de gelebilir dendi. ama gerçekten 1 saat sonra geldiler ve ben işte olduğum için anneme yapmadan gitmeyiz denilip yapıp gitmişler. bu kadar hızlı ve güzel hizmet beklemiyordum.

Alıntıyı görüntüle
Şöyle her firma müşterilerine karşı böyle olsa keşke

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Evet hep 10gb da tıkanıyor hiç değişmiyor.
Örnek 2
oha gerçekten anlık 10gb'i gördüğü gibi düşüyor hız bence direk sağlayıcı bunu bilerek yapıyor bence şikayet et cimer vs hakkını ara

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
oha gerçekten anlık 10gb'i gördüğü gibi düşüyor hız bence direk sağlayıcı bunu bilerek yapıyor bence şikayet et cimer vs hakkını ara
Müşteri temsilcisine laf anlatarak çözülmez bu heralde az önce şikayetvar dan şikayetimi oluşturdum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
ben bunu kendi sağlayıcımda yaşamadım ama bu kesin kablonetin içeriden kaynaklı yapmış olduğu bir halt diye düşündüm nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka gaziosmanpaşada yaşıyorum ya şaşırmadım çokta
konuya göz gezdiriyordum da bende türknet kullanıcısıyım gerçekten 2018 den beri ev irterneti olarak kullanıyoruz bu güne kadar hiçbir kötü olay yaşamadık cidden :İD bende gaziosmanpaşadayım bu arada karadeniz mahallesi baya önce bizede fiber geldi memnunuz :) çağ atladık :D

Ekler

• image.png
    image.png
    150.3 KB · Hit: 29
  • qweqwwqe.png
    qweqwwqe.png
    808.6 KB · Hit: 30
Top Bottom