Türknet Türk Telekom Altyapısı Kullanabilir mi?

MertYurtu

80+
Reaksiyon skoru
61
Şuanda Superonline kullanıcısıyım. Taşındığım yerde Superonline altyapısı yokmuş Türk Telekom Fiber altyapısı varmış. Bende Türk Telekom'a geçmek istemiyorum. Acaba Türknet Türk Telekom altyapısı kullanabilir mi?

Şuanda Superonline kullanıcısıyım. Taşındığım yerde Superonline altyapısı yokmuş Türk Telekom Fiber altyapısı varmış. Bende Türk Telekom'a geçmek istemiyorum. Acaba Türknet Türk Telekom altyapısı kullanabilir mi?
Oluyor diye biliyorum.

İnternette biraz araştırdım ama Türknete ulaşabileceğim bir gmail veya telefon numarası bulamadım. Teyit ettirmek için onlara nasıl ulaşabilirim?

Evet onu kulaniyor sadece turknet turktelekom altyapısı kulaniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette biraz araştırdım ama Türknete ulaşabileceğim bir gmail veya telefon numarası bulamadım. Teyit ettirmek için onlara nasıl ulaşabilirim?
Canlı destek

Evet bende türknette türk telekom altyapısını kullanıyorum

Onu kullanıyor zaten Türknet, onun harici çok nadiren kendi fiberi var.

bizde öyle kullanabilir.

Tamamdır cevap yazan herkese çok teşekür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,773
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri