Neler Yeni

Türknet Uzak Mesafe Problemi YARDIM

The F.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Deniz
Türk Telekom aboneliğimi taahhüt bittiği için sonlandırdım ve Türknete başvurdum Altyapım 82 mbps desteklediği için Türknet 100mbps paket ile başvuru aldı otomatik olarak santrale olan uzaklığım 98m ve port mevcut Türknet TT altyapısı kullandığı için onay verilmesini bekledim ve sonra ''UZAK MESAFE'' hatası almışlar ve beni arayıp altyapınız 82 mbps destekliyor 100 mbps hata alındı 75 mbps olan paketi tanımlayacağız dendi normalde 100 mbps tanımlanması ve benim atlyapıma verilen en yüksek hızı kullanmam gerekmiyor mu veya şu an 75 mbps ile interneti kullansam daha sonra 100mbps olan pakete geçiş yapabiliyor muyum ?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Türk Telekom aboneliğimi taahhüt bittiği için sonlandırdım ve Türknete başvurdum Altyapım 82 mbps desteklediği için Türknet 100mbps paket ile başvuru aldı otomatik olarak santrale olan uzaklığım 98m ve port mevcut Türknet TT altyapısı kullandığı için onay verilmesini bekledim ve sonra ''UZAK MESAFE'' hatası almışlar ve beni arayıp altyapınız 82 mbps destekliyor 100 mbps hata alındı 75 mbps olan paketi tanımlayacağız dendi normalde 100 mbps tanımlanması ve benim atlyapıma verilen en yüksek hızı kullanmam gerekmiyor mu veya şu an 75 mbps ile interneti kullansam daha sonra 100mbps olan pakete geçiş yapabiliyor muyum ?
Sitede gözüken sorgulama tahmini veriler üzerinden yapılıyor büyük ihtimal kablo uzunluğunu tahmin edilenden fazla geldi ve altyapınız 75mbps daha düşük bir hız verebiliyor. Bu sebeple 75lik ve 100lük paket arasında hiçbir hız farkı olmayacaktır

Ak'f

80+ Bronze
Evet 100'lük pakete geçiş yapabilirsin. Altyapının desteklediği en yüksek hızı verirler. Ama maks hızın 75 altıysa 100'e de geçsen bi işe yaramaz

The F.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten altyapım 82 destekliyor ama neden uzak mesafe hatası falan diyip 75 e indirdiler türk telekom engel oluyor olabilir mi bir fikriniz var mı ?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Zaten altyapım 82 destekliyor ama neden uzak mesafe hatası falan diyip 75 e indirdiler türk telekom engel oluyor olabilir mi bir fikriniz var mı ?
Yalnız 82 değerini siz internetteki tahmini veriler üzerinden görüyorsunuz. Sistemde VDSL kutusu 3. direkte gözüküyordur ama belki bir tamirat sonucu 5. direğe taşınmıştır sisteme işlenmemiştir. Gerçekte direk sizden uzaklaştığı için altyapınız 60mbps destekliyordur bence durduk yere paketinizi düşüreceklerini hiç sanmam inanın size 75 veya 100 mbps internet vermek arasında onlara 1kuruş maliyet farkı oluşturmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom