Neler Yeni

Yardım Türknet vs Millenicom vs Netspeed

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Merhabalar, şuanda Türk Telekom kullanıyorum ve çok pişmanım 30 temmuzda tahattüt bitiyor ve tahattütsüz internet arayışındayım türkiyede çok bilinen 2 markayı yazdım başlığa tahattütsüz isteme sebebim hangilerinden daha iyi hizmet alabiliyosam en iyisinde kalmam turkcell bayii'sine gittiğimde altyapım 68 mbps destekliyor demişlerdi vodafone'de 50mbps ancak turkcell'i telefon ile arayıp altyapımı sorgulattığımda 75mbps demişlerdi millenicom ve türknetin sitelerinden altyapı sorgulaması yaptığımda 75mbps demişlerdi sizce hangisini alayım veyahut varsa önerebileceğin bir tahattütsüz internet sağlayıcısı önerilere açığım, teşekkürler. NOT: Türknet'in istanbulda bayii'si olmasada ofisi var ancak ben istanbula baya bi uzağım Millenicom'da (yanlış biliyorsam özür dilerim) azeri firmaymış sanırım sizce hangisi? ya bi sorunla karşılaştığımda muhattapım olsun istiyorum hatta hiç sorun çıkmasın istiyorum benim için en önemli olan upload

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Merhabalar, şuanda Türk Telekom kullanıyorum ve çok pişmanım 30 temmuzda tahattüt bitiyor ve tahattütsüz internet arayışındayım türkiyede çok bilinen 2 markayı yazdım başlığa tahattütsüz isteme sebebim hangilerinden daha iyi hizmet alabiliyosam en iyisinde kalmam turkcell bayii'sine gittiğimde altyapım 68 mbps destekliyor demişlerdi vodafone'de 50mbps ancak turkcell'i telefon ile arayıp altyapımı sorgulattığımda 75mbps demişlerdi millenicom ve türknetin sitelerinden altyapı sorgulaması yaptığımda 75mbps demişlerdi sizce hangisini alayım veyahut varsa önerebileceğin bir tahattütsüz internet sağlayıcısı önerilere açığım, teşekkürler. NOT: Türknet'in istanbulda bayii'si olmasada ofisi var ancak ben istanbula baya bi uzağım Millenicom'da (yanlış biliyorsam özür dilerim) azeri firmaymış sanırım sizce hangisi? ya bi sorunla karşılaştığımda muhattapım olsun istiyorum hatta hiç sorun çıkmasın istiyorum benim için en önemli olan upload
Altyapı sorgulaması yapman daha iyi olu r
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve 100mps 100tl vereceğime (Millenicom(
35mps 120tl veriyorum Turkcell kullanıyorum

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı sorgulaması yapman daha iyi olu r

Ve 100mps 100tl vereceğime (Millenicom(
35mps 120tl veriyorum Turkcell kullanıyorum
mesajlarımın tümünü okursan çok müteşekkir olurum :)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
İkisi de tamamen aynı fakat Türknet müşteri hizmetleri sıfır.
Cidden muhatap bulamıyorsun, çok sıkıntılı.
Millenicom ise 7/24 güzel bir müşteri hizmetine sahip aradaki 20 TL fark budur yani.
Verip vermemek sana kalmış.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Millenicom ise 7/24 güzel bir müşteri hizmetine sahip aradaki 20 TL fark budur yani.
35Mbps olan 85TL'lik paketi düşünmüştüm uploadım ne olur?

Türknet'de 100Mbps hıza 4mbps upload veriyolarmış, Millenicom tarafında bulamadım kaç upload olduğunu bilen varmı?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
35Mbps olan 85TL'lik paketi düşünmüştüm uploadım ne olur?

Türknet'de 100Mbps hıza 4mbps upload veriyolarmış, Millenicom tarafında bulamadım kaç upload olduğunu bilen varmı?
Millenicom da 100 mbps 4 upload veriyor.
35 alırsan 3 mbps upload veriyor.
16 alırsan 1 mbps upload veriyor.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
modemim var:
TP-Link TD-W9970V3

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
1 ay oldu milenicom bağlantım 55mb 15 ping sabit canavar gibi

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
1 ay oldu milenicom bağlantım 55mb 15 ping sabit canavar gibi
peki millenicomu 30 gün boyunda ücretsiz deneyimleme imkanım varmı?

Türknet'de öyle bi kampanya var fakat nasıl işliyo bilmiyor ya abone oluyoruz zaman işliyor çok geç bağlıyolar yada bilemiyorum illaki karları vardır

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
peki millenicomu 30 gün boyunda ücretsiz deneyimleme imkanım varmı?

Türknet'de öyle bi kampanya var fakat nasıl işliyo bilmiyor ya abone oluyoruz zaman işliyor çok geç bağlıyolar yada bilemiyorum illaki karları vardır
Valla ben onu hiç sormadım ama taahhüt yok kapatabilirsin hemen

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
altyapı varsa turksat kablonet

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
altyapı varsa turksat kablonet
bende onu bağlatıcaktım ilk başta ama maalesef Kablonet altyapısı yok :/

Webtekon, Donanım Arşivi, PC Hocası Türknet kullanıyordu en son

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

Ekler

• kablonet hız testi.PNG
    kablonet hız testi.PNG