Neler Yeni

Turknet yerinde destek hizmeti ve haksız yere faturama yansıtılan 108 TL ücret

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Arkadaşlar öncelikle merhaba, uzun süredir Turknet kullanıyorum. Bugüne kadar her şey çok iyi gidiyordu fakat yaşadığım bir olay yüzünden haksız yere faturama 108 TL ücret yansıtıldığını düşünüyorum. Bu konuyla ilgili sizinde görüşlerinizi merak ediyorum.

Evime gelen teknik destek ekibinin yaptığı kontrol sonucu iç tesisatımda, internet kablosunda ve modem de herhangi bir sorun çıkmamasına rağmen internet kablosunu gerekçe göstererek benden 108 TL aldılar.

Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Yaşadıklarım ve turknet müşteri hizmetleri ile aramda geçen konuşmanın ekran görüntüsünü sizinle paylaşıyorum okuyup değerlendirir misiniz?

Ekler

• 20220111_163214.jpg
    20220111_163214.jpg
    2.6 MB · Hit: 86

Ilar

80+ Bronze
Destek ekibi eve geldiğinde seninle mi görüştü yoksa aileden farkli birisi ile mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,489
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben kullanırken ekibimiz gelsin kontrol etsin siz kaynaklı bir sorun yoksa 108 TL ücret yansıtılmaz demişti. Fakat kablonuzda sorun varsa ücret çıkar gibisinden şeyler söylemişti. Acikcasi guvenmemistim cunku arizayi bana atip kacarsalar itiraz edemem :)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Türkiye'de İnternet kadar sorunlu başka bir mesele yok. Ne verdiğin paranın karşılığını nede hizmeti alabiliyorsun.
Bir insan ülkesinden nefret eder mi ben şahsen ediyorum artık. 1 Değil 2 Değil 3 Değil artık her yeri sorun patlak karşında birisi yok çözüm yok zor gerçekten bir ton şey var içimde ama işte atıyorum sadece.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Destek ekibi eve geldiğinde seninle mi görüştü yoksa aileden farkli birisi ile mi?
Bizzat ben vardım gelen teknik destek ekibine ben yardımcı oldum, her şeyi anlattım, her şeyi gösterdim. Beraber kontrol ettik. Beraber inceledik hatta. Kendisi de gördü bir sıkıntı olmadığını ama nedense sorunu kabloya yüklediler üstelik bir problem arıza tespit edememelerine rağmen ve kabloyu değiştirdiğim zaman düzelecekmiş öyle dediler. Yarın kabloyu değiştireceğim bakalım ne olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'de İnternet kadar sorunlu başka bir mesele yok. Ne verdiğin paranın karşılığını nede hizmeti alabiliyorsun.
Bir insan ülkesinden nefret eder mi ben şahsen ediyorum artık. 1 Değil 2 Değil 3 Değil artık her yeri sorun patlak karşında birisi yok çözüm yok zor gerçekten bir ton şey var içimde ama işte atıyorum sadece.
O kadar haklısın ki dediklerin de diyecek bir şey bulamıyorum. Gerçekten Türkiye de yaşamaktan yoruldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
furkan aydın
eğer fiber kablo kullanıyorsan fiber kabloların içinde ince camlar var iletkenliği arttırması adına ve cok hassas kablolardır sen bilmeden zarar vermiş sıkıştırmış içindeki iletken camı kırmıs olabilirsin

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
eğer fiber kablo kullanıyorsan fiber kabloların içinde ince camlar var iletkenliği arttırması adına ve cok hassas kablolardır sen bilmeden zarar vermiş sıkıştırmış içindeki iletken camı kırmıs olabilirsin
Fiber kablo kullanmıyorum. Bölgemizde ki altyapı bakırkablo ile.
İnternet pakatim 72 mbps downlaod 8 mbps upload.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
furkan aydın
Fiber kablo kullanmıyorum. Bölgemizde ki altyapı bakırkablo ile.
İnternet pakatim 72 mbps downlaod 8 mbps upload.
o zaman diyecek bir durum söz konusu değil benim için ben fiber alt yapılarını kullanıyorum bahsettiğim kablosu mevcut yani böyle bir internet hizmetine acıkcası 100 tl değil 250 istese neden istiyorsunuz demem veririm ben memnunum

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
o zaman diyecek bir durum söz konusu değil benim için ben fiber alt yapılarını kullanıyorum bahsettiğim kablosu mevcut yani böyle bir internet hizmetine acıkcası 100 TL değil 250 istese neden istiyorsunuz demem veririm ben memnunum
İnternet hızından ve ücretten çok memnunum Türkiye'nin tartışmasız en iyi internet hizmet sağlayıcısı bana göre ama yaşadığım bu duruma anlam veremiyorum ve işin parasında da değilim, haksızlık yapıldığını ve haksız yere benden ücret aldığını düşünüyorum bu yüzden iade talep ediyorum.

Top Bottom