Neler Yeni

Türknete geçiyorum yorumlarınızı bekliyorum

theSENSEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ömür Dağ
Merhaba arkadaşlar türknet başvurdum 35 download 8 uplodad diyorlar aylık 100. Bence altyapıya göre uygun. Siz yorumlarınızı ve deneyimlerinizi lütfen objektif bir şekilde yazarmısınız. Bir de indirim denen bişey varmış ilk ay ücretsiz birinin koduyla geçersen kodlarınızı bekliyorum. Ama yorumlar benim için daha önemli. Mesela İnternet kesintisi kurulum sıkıntısı vb oluyormu?

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Türknetti 2 hafta kullandım rezalet bir deneyimdi zamanında ttnet bile daha iyidi oyun oynarken biri video izliyince aniden pingin 1000 olması indirmerimin sürekli düşmesi birinin internette olduğu zaman çok sorun yaşadım hiç tavsiye etmiyorum.

yerçileği

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar türknet başvurdum 35 download 8 uplodad diyorlar aylık 100. Bence altyapıya göre uygun. Siz yorumlarınızı ve deneyimlerinizi lütfen objektif bir şekilde yazarmısınız. Bir de indirim denen bişey varmış ilk ay ücretsiz birinin koduyla geçersen kodlarınızı bekliyorum. Ama yorumlar benim için daha önemli. Mesela İnternet kesintisi kurulum sıkıntısı vb oluyormu?
Gerçekten 10 aydın sıkıntısız kullanıyordum bu ay PPPEo0 hatası alıyorum şu sıralar hattımda kopma var gece 2-5 arası internet kopuyor ama bundan önceki 10 ay sorunsuzdu

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
kablonet geçme şansın?
Kablonet çok daha iyi.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir de indirim denen bişey varmış ilk ay ücretsiz birinin koduyla geçersen kodlarınızı bekliyorum.
Yeni abone olurken "referans kodu" kullanarak abone olduğun zaman oluyor.
Mevcut aboneliğin varken kullanamıyorsun.

deneyimlerinizi lütfen objektif bir şekilde yazarmısınız.
Kötü firma, kötü hizmet, olmayan müşteri desteği vs. vs.
DA-Forum içerisinde sıkıntılarımı defalarca anlattım zaten.

Eğer şansına sağlıklı bağlantı kurulursa, normal kullanırsın.
Diğer türlü;

The GodFather

80+ Silver
Türknetti 2 hafta kullandım rezalet bir deneyimdi zamanında ttnet bile daha iyidi oyun oynarken biri video izliyince aniden pingin 1000 olması indirmerimin sürekli düşmesi birinin internette olduğu zaman çok sorun yaşadım hiç tavsiye etmiyorum.
sende sorun var galiba ben hiç sorun yaşamadım

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Fiber altyapı olmasına rağmen artık nasıl bir IP yönlendirmesi yapıyorlarsa hem internet yavaştı hem saat başı kopmalar oluyordu. 6 ay kullandım hiç memnun kalmadım.

Şuan ayda 30TL daha fazla verip yine fiber olarak Superonline (aynı hız) kullanıyorum en azından aldığım hızı sorunsuz veriyor ve kopma falan yok 😀

(Gigafiber için lafım yok o mükemmel ama TT altyapısı kullandığı yerlerde alınmamalı bence.)

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
sende sorun var galiba ben hiç sorun yaşamadım
bütün internet sağlayıcılarını denedim en kötüsü türknetti birde en düşük ping veriyo :D tr sunucusunda 70 ms veriyordu
1637609591927.png

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
2 Yıl oldu ya da olucaktır kullanılı ben memnunum 2 yılda max 10-15 kere falan sıkıntı yaşamışımdır o da gece 3 de kesiliyordu. Onun harici hızım covid döneminde ekstra arttı 10-20 falan. Şuan 65 e 5-6 falan alıyorum aynı anda 3-4 bazen 5 cihaz falan bağlı oluyor. Oyunda da pingime etki etmiyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege
neden türknete geçtin her konuda berbatlar şahsen diskorddaki arkadaşlarımdanda biliyorum pingleri saçma yüksek saçma sapan reko giriyoruz internetleri kopuyor birisi yalovada oturuyor birisi istanbulda 100 TL'ye 35 mps çok pahalı. allah kurtarsın.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Dostum son zamanlara kadar bende tavsiye ediyordum ama artık benimde iyice canımı sıkmaya başladı arkadaşların da dediği gibi kopma pingin aniden yükselme olayları çok fazla başıma geliyor.Değiştirmeyi düşünüyorum tavsiye etmem.

Top Bottom