Neler Yeni

Türknet'e Sizce Geçilirmi ? - Başka Sağlayıcı Önerisi

TheAtakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan
Genel Olarak interneti oyun,film ve ağırlıklı olarak Youtube'ye video yüklemek için kullanıyorum. Şuan VODAFONE kullanmaktayız tahütümüz bu ay içinde bitecek ve yeni bir sağlayıcıya geçeçeğiz. İnternette çok fazla gördüğüm türknet'e geçelim dedik ama internette ne okuduysam hepsi firmayi kötüleyen yorumlar olduğunu gördüm. Teknik ekibin kesintilerde vb konularda çok geç yanıt verdiği, kurulma ekstra para alınması gibi birçok etken gördüm. Bu yüzdende bağlattırsakmı bilemedim 500TL Lik bir ücreti var, aylık para ödeyeceğiz sonuçta mağdur olmayı kimse istemez. Sizce TürkNet'e geçilirmi ? geçmeyin diyorsanızda hangi firmayı önerirsiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Adem
Eğer altyapında bir sorun yoksa kolay kolay internetinde kopmalar olmaması lazım ama hat değerlerin düşükse ve yüksek hız almaya çalışıyorsan sürekli internetin kopar ve yüksek ping değerleriyle uğraşırsın. Comnet kullanıyorum, 1 yıllık peşin ödeme yaptım. Kurulum hizmeti almadım sadece port ücreti ödedim. Bir başkasının davet kodunu kullandım 1 ay bedavaya geldi, kısaca 13 aylık internetin aylık ücreti bana 185 lira civarına denk geldi. Tavsiyem iyice araştırma yapman ona göre karar vermen. (35mbit kullanıyorum)

Ekler

• Screenshot_20241013_171908_Comnet.jpg
    Screenshot_20241013_171908_Comnet.jpg
    333.5 KB · Hit: 29

TheAtakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce comnet'i hiç görmedim ve duymadım o yüzdende pek güvenemiyorum türktelekom beni aşar VDSL Var Max 100MB kadar destekliyor 20 Upload var. Sabahtan beri araştırıyorum ama nedense istediğim sonuçları pek alamadım türktelekom zaten geçmem önceki sefer türktelekom kullanıcısıydım. Millenicom - NetSpeed- KabloNET Gibi firmalarda gördüm ama hangisi iyi bilemiyorum coğu kişi türknet'i 1000MB Destekliyorsa geçin diyorlar bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Adem
Bulunduğunuz lokasyonda Türknet'in kendi altyapısı varsa Türknet'e geçmeye değer ama yoksa aylık 500 TL gibi yüksek bir ücret ödemek çok absürt bir durum olabilir. Yılbaşında gelecek olan zamlarla beraber Türknet'in yine zam yapacağını hepimiz tahmin edebiliriz. Herşeye zam gelecek o ayrı tabi. Hangi interneti bağlatırsanız bağlatın eğer altyapınız TürkTelekom'a aitse zaten kopmalarla ilgili, internet hattınızla ilgili sorunları internet firmaları TürkTelekom'a bildiriyor diye biliyorum, umarım yanlış bilmiyorumdur.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Rick Baba
Geçilir, Yılbaşından önce geç bir yıllık peşin öde 399 liraya gelir. 88-7.5mp alıyorum 20mp download vermiyorlar onuda söyliyim

TheAtakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçilir, Yılbaşından önce geç bir yıllık peşin öde 399 liraya gelir. 88-7.5mp alıyorum 20mp download vermiyorlar onuda söyliyim
İnternette NetSpeed Adlı firmayı çok önermişler ona geçmeyi düşünüyorum. Altyapı sorgulattıgımda çoğu yer 100mbps verirken NetSpeed 200Mbps Fiber gösteriyor

Top Bottom