Neler Yeni

Türkneti iptal edeceğim fatura kesimi hakkında soru

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Arkadaşlar oturduğum yerde atlantisnet var 1000e1000 veriyor ona başvurdum türkneti onlar gelmeden önce iptal etmek istemiyorum internetsiz kalmamak için bugün başvurdum 3 gün içinde gelinecek dendi türknetin fatura kesimi yarın gece 23.59 da şimdi ben bunu fatura kesildikten atıyorum 2 gün sonra kapattırsam 1 aylık mı fatura öderim yoksa 2 3 günlük kullanımını mı öderim bilen deneyimleyen var mı?

mehmettici

80+ Silver
Arkadaşlar oturduğum yerde atlantisnet var 1000e1000 veriyor ona başvurdum türkneti onlar gelmeden önce iptal etmek istemiyorum internetsiz kalmamak için bugün başvurdum 3 gün içinde gelinecek dendi türknetin fatura kesimi yarın gece 23.59 da şimdi ben bunu fatura kesildikten atıyorum 2 gün sonra kapattırsam 1 aylık mı fatura öderim yoksa 2 3 günlük kullanımını mı öderim bilen deneyimleyen var mı?
beyenmesseniz 30 gun içinde iptal vardi 30 gunu geçirdiginmi

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyenmesseniz 30 gun içinde iptal vardi 30 gunu geçirdiginmi
yok hayır aktif olarak türknet kullanıyorum 2 3 yıldır ama atlantise geçicem onlar gelene kadar internetsiz kalmamak için hemen kapatmak istemiyorum ama fatura kesimi yarın akşam yani atlantis yarın gelmezse kapatmak zorunda kalıcam türkneti eksradan fatura ödememek için sorduğum soru şu fatura kesildikten sonra 2 3 gün kullanırsam 2 3 günlük mü fatura çıkar yoksa aylık mı çıkar acaba

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
yok hayır aktif olarak türknet kullanıyorum 2 3 yıldır ama atlantise geçicem onlar gelene kadar internetsiz kalmamak için hemen kapatmak istemiyorum ama fatura kesimi yarın akşam yani atlantis yarın gelmezse kapatmak zorunda kalıcam türkneti eksradan fatura ödememek için sorduğum soru şu fatura kesildikten sonra 2 3 gün kullanırsam 2 3 günlük mü fatura çıkar yoksa aylık mı çıkar acaba
Hizmetin iptal edildiği güne kadar ki ücreti çıkar.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Baran Kut
Gün kadarını ödetiyorlar.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Baran Kut
tamamdır teşekkürler kesin böyleyse atlantis gelip bağladıktan sonra iptal ederim veya o günün sabahı ederim artık
Kesin öyle hocam ben de iptal ettim ondan biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,190
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom