NetSpeedArkadaslar aklimda 3 yer var hangisini onerirsiniz ya da baska varsa yazabilir misiniz ? Bugün geçişi saglayayim.
1-Millenicom
2-Comnet
3-Netspeed
Bütün İSS lere zam geldikten sonra en ucuzu sanırım 200TL civarı olacaktır.Comnet kullanıyorum fiyatları uygun ancak şubatta zam gelecek ama şuan alırsan zamlı fiyat yansımıyor ve davet kodu kullanırsan 1 ay hediyesi var araştır istersen
Ne kadar olacak bilginiz var mı ?Comnet kullanıyorum fiyatları uygun ancak şubatta zam gelecek ama şuan alırsan zamlı fiyat yansımıyor ve davet kodu kullanırsan 1 ay hediyesi var araştır istersen
Comnet 1 sene ön ödemeli 109 liraya geldi aylık.Henüz kullanmadım ama mevcut alt yapım 7/74 olarak geliyordu Türknet'te, bunda da fark edeceğini sanmıyorum. Ön ödeme yapabilirsen öneririm.O zaman türknetten ayrılmak mantıklı olmuyor
1-MillenicomArkadaslar aklimda 3 yer var hangisini onerirsiniz ya da baska varsa yazabilir misiniz ? Bugün geçişi saglayayim.
1-Millenicom
2-Comnet
3-Netspeed
Nasıl mantıklı olmuyor?O zaman türknetten ayrılmak mantıklı olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar olacak bilginiz var mı ?
TT Ucuz olmaz. TT Her zaman eskisi gibi kaar oranını cok yüksek tutuğu icin Pahalı yoksa ucuza satabilir istese.Bütün İSS lere zam geldikten sonra en ucuzu sanırım 200TL civarı olacaktır.
Burada taahhüt daha önce dezavantaj iken güncel piyasa durumu öngörüldüğünde artık taahhüt yapmak daha cazip.
Ayrıca 7/24 aktif müşteri temsilcisi desteği de düşünüldüğünde sanki Türk Telekom önümüzdeki günler için daha uygun olacak gibi görünüyor.
Tabi karar sizin...
Burada şunu öngörmek lazım taahhütsüz 150TL olan fiyat bir sonraki ay 300TL olmaması yönünde hiçbir engel yoktur.
? Türktelekom 215tl nasıl? 24mbps i bana fiber altyapıda 290tl dedi 2017 lik müşteriyimNasıl mantıklı olmuyor?
TürkNet 250TL oldu.
Türk Telekom ise 215TL
35x12= 420TL kardasın.
Ayrıca ikinci yıl için ise 235TL fiyat garantin var.
TürkNet ise 350TL yapabilir.
O zamanda aylık karın 350-235= 115TL olacak.
Ben türktelekom fiyat 250 tl bir tek fark ilk 3 ay ücretsiz.Bendeki internet fiber değil adsl 60 mbps alıyorumNasıl mantıklı olmuyor?
TürkNet 250TL oldu.
Türk Telekom ise 215TL
35x12= 420TL kardasın.
Ayrıca ikinci yıl için ise 235TL fiyat garantin var.
TürkNet ise 350TL yapabilir.
O zamanda aylık karın 350-235= 115TL olacak.
Dostum ya netspeed ya da millenicom a geçeceğim bugün geçiş sağlarım umarım zam yemez bir ay sonra1-Millenicom
2-FixNet
3-AtlantisNet
7/24 Destek 7/24 Kesintisiz hız 7/24 Sabit hız. Önerileri dikkate alan. Hızlı çözüm üreten 2016 dan beri kullandığım millenicom firmasını öneririm.
TürkNet/Netspeed zamanında kullandım önermem. Zaten alternatifinde netspeed var.
Türktelekom kullanıcısıyım geçmeyin. Fiyatı cok yüksek 2. hattı iptal edip milleni veya fixnet yapıcam onuda. TT İle Milleni 0 fark ping olarakda.
Bu arada benimde taahhütüm Nisan ayında bitiyor.TT Ucuz olmaz. TT Her zaman eskisi gibi kaar oranını cok yüksek tutuğu icin Pahalı yoksa ucuza satabilir istese.
Ben tt abonesiyim 35 paket kullanıyorum 24 e bile 290tl para istediler. Ki X firma poyraznet bile 85 veya 95tl olması lazım. Alternatif 60+ Firma var.
? Türktelekom 215tl nasıl? 24mbps i bana fiber altyapıda 290tl dedi 2017 lik müşteriyim
Bu arada ben de türknet kullanıyorum ve hiç sıkıntı görmedim teknik servise yazdığımda direk dönüyorlardı baya dalga geçenler vs olmuşda forumdaBen türktelekom fiyat 250 TL bir tek fark ilk 3 ay ücretsiz.Bendeki internet fiber değil adsl 60 mbps alıyorum
Dostum ya netspeed ya da millenicom a geçeceğim bugün geçiş sağlarım umarım zam yemez bir ay sonra