- Bütçe
- 500
Türksatın uydunetin verdiği modemi kullanıyorum ama gülünç derecede evin bazı yerlerinde wifi ya 1 diş ya hiç çekmiyor. Wifi dağıtımını yapsın diye ek modem bağlamayı düşünüyorum f/p olarak tekliflere açığım (ev 120m2)
Modem evin ortasında ama wifi kötü router düşünmüyorum, router görevi görecek modem düşünüyorum hocammodemlerin yüzde 90 wifi kötü bende 500tl lik tp link vr300 4 anten var wifisi 2 oda ötede bir çubuk anca çekiyor kaliteli router alabilirsin belki. evin ortasına koyup dağıtırsın tüm odalara. modemi evin ortasına alırsan belki çeker tüm odalarda o şekilde de yapabilirsin
ben telefon kablosunu ethernetten çıkardığım kablolarla uzattım modemi odamı çektim. evin ortasındaki prizde router var.
uydunet docsis 2.0 ve 3.0 modem gerekli sanırım modeminden memnun arkadaş varsa konuyu görünce söyler. bendeki modemi wifi için önermem. evin ortasında en kötü modem bile interneti dağıtabilmesi gerekir gerçekten kötü modemmiş.Modem evin ortasında ama wifi kötü router düşünmüyorum, router görevi görecek modem düşünüyorum hocam