Kutuyla modem arasındaki internet kablosuŞimdi ararım kadın internet var mı deyince arkadan kapatırım anlarlarsa fena olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternet kablosu mu güç kablosu mu?
İşin içinde bi kah***ik olabilir!5dk oldu kesilmedi Allahallah.
Onu nasıl atarım taktığım gibi kullanıyorum. Bu konuda cahil kullanıcıyım diyebilirim.Modem arayüzünden hat değerlerini atabilirmisin ? Kopuyor olabilir.
Vurduğum için düzelmiş olabilir mi?İşin içinde bi kah***ik olabilir!
Olabilir. Bu modemlere gülmeyeceksin ki gevşemesinler!Onu nasıl atarım taktığım gibi kullanıyorum. Bu konuda cahil kullanıcıyım diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vurduğum için düzelmiş olabilir mi?
Bendede oluyor son 2 gündür ama zaten bu hafta içerisinde değiştireceğiniz için çok problem yapmıyoruzMerhaba. TürkTelekom 24mbps aboneliğim var. İnternetim 2 gündür sorunlu. 5dk'dabir kesiliyor 1dk boyunca gelmesini bekliyorum. Arıza için 4441444'ü aradığımda ise müşteri temsilcisine bağlanana kadar internete geliyor ve sorun gözükmüyor diyorlar. Ne yapabilirim?
Modem marka model nedir?Onu nasıl atarım taktığım gibi kullanıyorum. Bu konuda cahil kullanıcıyım diyebilirim.
Hocam modemi resetlemeyi düşündünüz mü ?Merhaba. TürkTelekom 24mbps aboneliğim var. İnternetim 2 gündür sorunlu. 5dk'dabir kesiliyor 1dk boyunca gelmesini bekliyorum. Arıza için 4441444'ü aradığımda ise müşteri temsilcisine bağlanana kadar internete geliyor ve sorun gözükmüyor diyorlar. Ne yapabilirim?
Olmadı hocam.Hocam modemi resetlemeyi düşündünüz mü ?
Türk telekom abonelik başında verdiği modemi. Şu an düzeldi gibi.Modem marka model nedir?
Vurucam kırbacıOlabilir. Bu modemlere gülmeyeceksin ki gevşemesinler!
Düzeldi reis. 2 gün oldu sonra geçti.Valla bizim bina kablosu sıkıntılıydı bizim eve gelen yapıyı yaptırmak için 300₺ falan istemişlerdi ben de kendim farklı bir yol bulmuştum. Dışarı çıkınca fotoğrafını çekip atarım.