kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Ulan aynştayn tanrıya inanıyordu.yapamam ben sadece çakma aynştaynım
Ulan aynştayn tanrıya inanıyordu.yapamam ben sadece çakma aynştaynım
"Tanrı sözcüğü bana insanların zayıflığının bir ifadesi ve ürünü olmanın dışında hiçbir şey ifade etmiyor… İncil ise kutsal ancak yine de nispeten ilkel efsanelerin bir derlemesi" bunu diyen kişinin inançlı olduğunu düşünmek...Ulan aynştayn tanrıya inanıyordu.
Bu arada einstein evrenin kendisinin bir tanrı olduğuna inanıyordu."Tanrı sözcüğü bana insanların zayıflığının bir ifadesi ve ürünü olmanın dışında hiçbir şey ifade etmiyor… İncil ise kutsal ancak yine de nispeten ilkel efsanelerin bir derlemesi" bunu diyen kişinin inançlı olduğunu düşünmek...
İlk defa gördüm mektubu.
bunun kitabını yaz benceYa kapıyı kitlrmeseydim keşke. Yazlıktayım ev eski kilit yeri falan baya eski hiçbir şekilde açılmıyor. Herkes uyuyor uyandırmak istemiyorum. Ne yapabilirim yardım?
Kanıtta koyacaktım 3mb üstü olduğu için koyamıyorum
2:34 not: şarjım 5
2:42 not: şarjım 4
3:40 not: şarjım 1 herşeyin bir sonu varmış be
Sabah 8 sularında kurtuldum
cayirova her zaman kokuyor ztn bütüj fabrikalar orda a piknigie bile gisemiyozAga şu an çayırova da kanallar kokuyor, lağım kokusu öyle bir geldi ki odamın içine yani şu an midem bulandı, valla kusacam
Kapıyı kırsaydın yaYa kapıyı kitlrmeseydim keşke. Yazlıktayım ev eski kilit yeri falan baya eski hiçbir şekilde açılmıyor. Herkes uyuyor uyandırmak istemiyorum. Ne yapabilirim yardım?
Kanıtta koyacaktım 3mb üstü olduğu için koyamıyorum
2:34 not: şarjım 5
2:42 not: şarjım 4
3:40 not: şarjım 1 herşeyin bir sonu varmış be
Sabah 8 sularında kurtuldum
im stuckKankaa...konu şeye kanıyor.