Mi Box dan daha iyi diyorlar donanım olarak. Akıcılık vs. çok daha iyiymiş. Bir de avantajı port sayısının çok fazla olması.Max 1800 TL lik 4k Netflix i olamayan Arçelik televizyonum için tv box önerisi istiyorum. Kasmayan donmayan inat tv yükleyebileceğim bir şey olsun lütfen
Donma ve Wi-Fi kopuyor diyorlarDostum Xianomi mi box 4k al keyfine bak. Yıllardır kullanıyorum çok memnunum. İnat tv de kurulu izliyorum.
Yıllardır hiç öyle bir problemle karşılaşmadım. Çevremde bir sürü kullanan arkadaşım var hepsi de çok memnun. Dijital platformlarla lisans anlaşmaları var kaliteli yayın izlersin. Lisans olmayan ürünlerden uzak durun kaliteli yayın izleyemezsinizDonma ve Wi-Fi kopuyor diyorlar
Şuan android kaç kullanıyorsun ve kaç sene güncelleme alacakYıllardır hiç öyle bir problemle karşılaşmadım. Çevremde bir sürü kullanan arkadaşım var hepsi de çok memnun. Dijital platformlarla lisans anlaşmaları var kaliteli yayın izlersin. Lisans olmayan ürünlerden uzak durun kaliteli yayın izleyemezsiniz
En son android 9 güncellemiştim ama daha sonra hiç bakmadım hangi versiyon da. Güncelleme almasada önemli değil bu haliyle bile yıllarca kullanılır. Çünkü şuan Android 5.1 e bile bütün programlar kuruluyor. Android 9 a sıra gelene kadar en az 7 8 yılı var belki daha fazlaŞuan android kaç kullanıyorsun ve kaç sene güncelleme alacak