Neler Yeni

Yardım TV için sinyal güçlendirici.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Selam dostlar.
Modem benim odamda ve salonla arasında biraz mesafe var. Haliyle TV de salonda olunca çok fazla sinyal kaybı oluyor ve interneti TV'de pek verimli kullanamıyoruz. Salona sinyal güçlendirici alsam bu sorun azalır mı? Almak istesem F/P ne önerirsiniz? İnternette xiaomi'nin var ama pek güvenilir ve inandırıcı gelmedi açıkçası. Bu aletten kullanan ve faydasını gören varsa fikirleri çok önemli teşekkür ederim şimdiden.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Selam dostlar.
Modem benim odamda ve salonla arasında biraz mesafe var. Haliyle TV de salonda olunca çok fazla sinyal kaybı oluyor ve interneti TV'de pek verimli kullanamıyoruz. Salona sinyal güçlendirici alsam bu sorun azalır mı? Almak istesem F/P ne önerirsiniz? İnternette xiaomi'nin var ama pek güvenilir ve inandırıcı gelmedi açıkçası. Bu aletten kullanan ve faydasını gören varsa fikirleri çok önemli teşekkür ederim şimdiden.
Xiaomi Mi Pro Wifi güzel bir cihaz, kullandım onu alabilirsin.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
netflix veya başka bir uygulamada dizi veya film izlerken hızında bir problem olur mu peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok fazla hız düşüklüğü ve kopmalar olduğu yorumları var ama sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,662
Üyeler
164,359
Son üye
ezioTR
Top Bottom