tv ye kaç metre uzaklıktan bakıyorsun. ona göre büyüklük gerek inch40-50 K Tv önerisi
4 tane model seçtim karar veremedimtv ye kaç metre uzaklıktan bakıyorsun. ona göre büyüklük gerek inch
oyun oynacak mısın tv de. yani pc yada ps bağlayacak mısın tv ye?4 tane model seçtim karar veremedim
LG 65UT91 65 inç 165 cm 4K Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 65UT91 65 inç 165 cm 4K Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Philips 65PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Philips 65PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SAMSUNG QE 65Q60D TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG QE 65Q60D TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sana şöyle söyleyim, ekran kesinlik QLED yani miniled olmalı. düz led ekran bence olmamalı. Android artık yok yani adına google tv deniyor bu olmalı. yani İşletim sistemi TİTAN OS olmamalı. yenilme hızı 60hz yazılımla 120hz tv olmalı en az. tavsiyem native 120 yada 144hz tv olması eğer oyun da oymaycaksan. son olarak mesafe önemli. ona göre ekran boyutu seçilmeli.4 tane model seçtim karar veremedim
LG 65UT91 65 inç 165 cm 4K Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 65UT91 65 inç 165 cm 4K Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Philips 65PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Philips 65PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SAMSUNG QE 65Q60D TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG QE 65Q60D TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
film ve maç izlemek için alacağım bazen ps bağlıyorum ama dediğin koşulları sağlayan tv var mıoyun oynacak mısın tv de. yani pc yada ps bağlayacak mısın tv ye?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana şöyle söyleyim, ekran kesinlik QLED yani miniled olmalı. düz led ekran bence olmamalı. Android artık yok yani adına google tv deniyor bu olmalı. yani İşletim sistemi TİTAN OS olmamalı. yenilme hızı 60hz yazılımla 120hz tv olmalı en az. tavsiyem native 120 yada 144hz tv olması eğer oyun da oymaycaksan. son olarak mesafe önemli. ona göre ekran boyutu seçilmeli.
Agalar madem herkes toplandı bana da 25k maks fiyat olucak şekilde 2 metre filan uzaklıkta olacağım ama yukarıya asacam ona göre bir şeyler önerebilir misiniz
Vrr ile çakma 120hz veriyor oyun öncelikli ise c755 tavsiye ederim. Panel kalitesi hakkında Samsung mu üstün tcl mi üstündür bilemiyorum. Oyun için fp model c755dir.
tcl iyi mi şuan samsung ve lg tv kullanıyorum bildiğim markayı alıyım dedimVrr ile çakma 120hz veriyor oyun öncelikli ise c755 tavsiye ederim. Panel kalitesi hakkında Samsung mu üstün tcl mi üstündür bilemiyorum. Oyun için fp model c755dir.