Neler Yeni

Twitch Fake Bit Ve Para Aklamalar İle İlgili Düşünceleriniz Neler?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öğrenmek istediğim buydu, yani biz bilinçli bir kullanıcı dahi olsak elimizde olmayan sebeplerden bile yapılabilir bu değil mi ?
Aynen bundan dolayı korunamazsın bunlardan ama çalınma ihtimalini zorlaştırabilirsin dikkatli olarak.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet
Cidden birinin sana nasil calindigini cevaplayacagini mi dusunuyorsun ,?
Yahu hepiniz çalmayı düşündüğüm için sorduğumu düşünmüşsünüz benim öğrenmek istediğim genel olarak mesela sistem açığı üzerinden olabilir sahte site vs. ben kendimi korumak için soruyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yahu hepiniz çalmayı düşündüğüm için sorduğumu düşünmüşsünüz benim öğrenmek istediğim genel olarak mesela sistem açığı üzerinden olabilir sahte site vs. ben kendimi korumak için soruyorum.
Dikkat et kredi kartını kullanırken güvenilir sitelerde kullanmaya.
Linklere dikkat et.
Bilgilerini paylaşma kimseyle yeter.

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kazandıkları yetmiyormuş gibi bir de daha fazlasına illegal yollarla ne olduğu bilinmeden göz dikmek acizliktir, rezil insanlar.

Sanal kart kullan, harcama limiti belirle 0.1 olsun bir şey alacağın zaman da ürünün fiyatı kadar harcama limiti koy sonra geri 0.1 yap.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kendini koruma ihtimalin = aşağıdaki video.

Sanal dünya böyle, her gün benzer haberler geliyor.
Screenshot_59.png
Screenshot_58.png

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Peki kredi kartı bilgileri nasıl çalınıyor ?
Yani çok düşündüm bu bitleri nasıl çaldıklarına dair aklıma binbir türlü senaryo ve çok pis kötü kokular geldi. Bakın hepsini yazıyorum.

1-Tıkınma Sepeti.com anladınız siteyi öyle siteler bile bu işin içinde olabilir. Yada Hepsişurada gibi büyük siteleri hackleyip bilgileri aldılar. Sitelerde hack olayının üstünü örttü kimseye duyurmadı konu kapandı sandılar ama olan insanların paralarına oldu. Anlayıcınız sitelere kart bilgilerinizi kayıt etmeyin.

2- Mesela bir oyun çıkar 1 milyon indirilir korsan olarak ülkemizde o oyunun içinede korsan program yükleyebilirler ve bilgilerinizi çalabilirler.

Yani daha belki yüzlerce senaryo yazılır her şey olabilir.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet
Yani çok düşündüm bu bitleri nasıl çaldıklarına dair aklıma binbir türlü senaryo ve çok pis kötü kokula geldi. Bakın hepsini yazıyorum.

1-Tıkınma Sepeti.com anladınız siteyi öyle siteler bile bu işin içinde olabilir. Yada Hepsişurada gibi büyük siteleri hackleyip bilgileri aldılar. Sitelerde hack olayının üstünü örttü kimseye duyurmadı konu kapandı sandılar ama olan insanların paralarına oldu. Anlayıcınız sitelere kart bilgilerinizi kayıt etmeyin.

2- Mesela bir oyun çıkar 1 milyon indirilir korsan olarak ülkemizde o oyunun içinede korsan program yükleyebilirler ve bilgilerinizi çalabilirler.

Yani daha belki yüzlerce senaryo yazılır her şey olabilir.
Peki kullanılan korsan Windows'tan veri,bilgi aktarımı alımı yapabilirler mi ?

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Olayın yanlış olduğu ve içeride bir ton yaygara kopup pislik döndüğü bir gerçek ama insanların bu kadar zamandın bir şeyler çevrildiği göz önündeyken saçma sapan insanların bildiğin vur emri vermesiyle birbirlerine saldırıp bomboş bir drama çıkarması dünyanın en saçma olayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca devlet el atıcakmış diyorlar, eğer bu şekilde bir olay olursa bu dramaları çıkaran zavallılar yüzünden olaylar düzgünce çözülemediği gibi bu tarz platformlarında içlerinden geçilir. Bize de geçmiş olsun demek düşer.

Top Bottom