Neler Yeni

Twitch Twitch olayları sebebiyle Riot Games Türkiye Ofisi'nden adım geldi!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
3bf06ed8-ce21-4188-9960-d1ca49463c74.jpg

Twitch kara para aklama olayları Meclise gitmesi dahilinde çok büyüdü. Resmi bir açıklama olmamasıyla beraber Riot Games Türkiye profesyonel oyuncu ve yayıncıları banlamayı düşünüyor.

Corentin Phalip ve Jake Lucky'nin Twitter'dan 300 profesyonel e-sporcu ve yayıncıyı banlamayı düşündüğünü söyledi.

Bazı e-sporcular ise suçlarını kabul ederek BBL'den ayrıldı.
Bu oyunculardan bazıları:
  • l0gicman
  • PANKY
  • LEGOO

qweasd

80+
Alıntıyı görüntüle

Twitch kara para aklama olayları Meclise gitmesi dahilinde çok büyüdü. Resmi bir açıklama olmamasıyla beraber Riot Games Türkiye profesyonel oyuncu ve yayıncıları banlamayı düşünüyor.

Corentin Phalip ve Jake Lucky'nin Twitter'dan 300 profesyonel e-sporcu ve yayıncıyı banlamayı düşündüğünü söyledi.

Bazı e-sporcular ise suçlamaları kabul ederek BBL'den ayrıldı.
Bu oyunculardan bazıları:
  • l0gicman
  • PANKY
  • LEGOO
suçlanmadı itiraf ettiler

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Umarım hapis cezası verilir, az bunlara ban falan.

Bergee

80+ Silver
Ulan bi biz yapmamışız he şu bit işini :D Kaç defa sitesine denk geldim plat.ru gibi bir şeydi sitesi ben bile inanmayıp yapmadıysam koca yayıncılar bunu nasıl akıl edemedi ya :D Bu nasıl bir savunmadır :D Yazık vallahi yazık rezil kepaze iğrenç insanlar... Bu ceza hiç bile kalır..

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zaten izlenmelerden kazanıyorlar doyumsuzlukları yüzünden düştükleri duruma bak

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kartların Brezilya-İran... gibi ülkelerden çalındığını okudum bir yerden. Bu durumda uluslararası mahkemelerde yargılanırlar diye düşünüyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kartların Brezilya-İran... gibi ülkelerden çalındığını okudum bir yerden. Bu durumda uluslararası mahkemelerde yargılanırlar diye düşünüyorum.
Şikayetvarda kartlarından para çekildiğini söyleyen onlarca kişi var sadece o ülkelerdeki kartlarla yapılmıyor yani

Top Bottom