Kadir_1987
80+ Silver
Hobi olarak başlayacaksan başlayabilirsin.merhaba twitch'te yayın yapmaya başlamayı düşünüyorum 17k ücretim var fakat özgüvenim 100 üzerinden %50 diyebiliriz bunun sebebi kendimi beğenmemem. burnumda kemik eğriliği var bu beni mutsuz ediyor muhabbetim iyidir fakat twitchte tip önemli midir o ekran ışığı denen laf bilmiyorum burdan derdimi anlatmak istedim burnumu estetik yaptırmaya karar verdim fakat yayın ekipman pc vs yok bir şirkette çalısıyorum masa başı burnumu yaptırdıktan sonra başlasam bu işe karar veremiyorum fikirlerinizi bekliyorum. yaptırdıktan sonra daha iyi olur mu yayın işi yoksa önemsiz mi bu anlattıgım tip meselesi. teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
para biriktirip mi başlasamm mı demek istedim. 4-5 ay sonra
Beklenti içerisinde başlarsan sonra hüsrana uğrayabilirsin.
Çünkü hepimiz de hemen olsun bitsin modu var maalesef.
Normalde oyunlarımızı nasıl ki pc başına geçip oynayıp bitiriyorsak , bunu da o şekilde düşünebilirsin.
Sadece sesini ve görüntünü oynadığın oyuna katıyorsun ve çok rahat olmalısın ki bunu karşı tarafa hissettirmemelisin.
Yani kamera açık değilmiş ve sesini duymuyorlarmış gibi rahat hareket edersen doğal olursun.
Kameran iyi ışık alsın ve sesin karşı tarafa net gitsin şimdilik yeterli.
Gerisini zaten deneyimleyerek öğrenebilirsin.
Seni izleyenleri dikkate alarak hareket ettiğinde de zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Şimdiden hayırlı olsun.
Umarım her şey gönlünce olur