Neler Yeni

twitch özgüven karakter tip.

Kadir_1987

80+ Silver
merhaba twitch'te yayın yapmaya başlamayı düşünüyorum 17k ücretim var fakat özgüvenim 100 üzerinden %50 diyebiliriz bunun sebebi kendimi beğenmemem. burnumda kemik eğriliği var bu beni mutsuz ediyor muhabbetim iyidir fakat twitchte tip önemli midir o ekran ışığı denen laf bilmiyorum burdan derdimi anlatmak istedim burnumu estetik yaptırmaya karar verdim fakat yayın ekipman pc vs yok bir şirkette çalısıyorum masa başı burnumu yaptırdıktan sonra başlasam bu işe karar veremiyorum fikirlerinizi bekliyorum. yaptırdıktan sonra daha iyi olur mu yayın işi yoksa önemsiz mi bu anlattıgım tip meselesi. teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

para biriktirip mi başlasamm mı demek istedim. 4-5 ay sonra
Hobi olarak başlayacaksan başlayabilirsin.
Beklenti içerisinde başlarsan sonra hüsrana uğrayabilirsin.
Çünkü hepimiz de hemen olsun bitsin modu var maalesef.
Normalde oyunlarımızı nasıl ki pc başına geçip oynayıp bitiriyorsak , bunu da o şekilde düşünebilirsin.
Sadece sesini ve görüntünü oynadığın oyuna katıyorsun ve çok rahat olmalısın ki bunu karşı tarafa hissettirmemelisin.
Yani kamera açık değilmiş ve sesini duymuyorlarmış gibi rahat hareket edersen doğal olursun.
Kameran iyi ışık alsın ve sesin karşı tarafa net gitsin şimdilik yeterli.
Gerisini zaten deneyimleyerek öğrenebilirsin.
Seni izleyenleri dikkate alarak hareket ettiğinde de zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Şimdiden hayırlı olsun.
Umarım her şey gönlünce olur ;)

softnex

80+
Burnun veya tipin bir problem teşkil etmez. Yayın işi zor bir iş uzun zaman , devamlılık ve aylık , haftalık çekiliş gibi vs vs şeyler gerekiyor. Çok fazla yayıncı olduğu için biraz zor ancak imkansız değil.

Hobi olarak başlayacaksan başlayabilirsin.
Beklenti içerisinde başlarsan sonra hüsrana uğrayabilirsin.
Çünkü hepimiz de hemen olsun bitsin modu var maalesef.
Normalde oyunlarımızı nasıl ki pc başına geçip oynayıp bitiriyorsak , bunu da o şekilde düşünebilirsin.
Sadece sesini ve görüntünü oynadığın oyuna katıyorsun ve çok rahat olmalısın ki bunu karşı tarafa hissettirmemelisin.
Yani kamera açık değilmiş ve sesini duymuyorlarmış gibi rahat hareket edersen doğal olursun.
Kameran iyi ışık alsın ve sesin karşı tarafa net gitsin şimdilik yeterli.
Gerisini zaten deneyimleyerek öğrenebilirsin.
Seni izleyenleri dikkate alarak hareket ettiğinde de zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Şimdiden hayırlı olsun.
Umarım her şey gönlünce olur ;)
teşekkürler :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
O zaman yapıştır gitsin. Tip önemli olsaydı ohoo. Tipi geçtim burun demişsin zaten. Yaşın küçük olmadığı sürece sıkıntı olmaz bence
Hocam yaş küçüklüğüyle ne alakası var pek anlamadım ama. Yinede tip olayında katılıyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hocam yaş küçüklüğüyle ne alakası var pek anlamadım ama. Yinede tip olayında katılıyorum.
Küçük yaşta biriyle büyüğün olgunluğuyla espri yeteneği eğlendirme yeteneği bir değil bence

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Küçük yaşta biriyle büyüğün olgunluğuyla espri yeteneği eğlendirme yeteneği bir değil bence
O kişinin kendisinde değişir. Yaşla birinin espri ve eğlendirme yeteneğini yargılayamazsınız hocam. bazen 18 yaşından küçük insanlar 30 yaşından büyük insanlardan daha olgun oluyorlar.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Kardeş bu işler tiple olsaydı yukardaki tipleri atarlarmıydı sana. Ayrıca Tolunay ören der susarım
Hoca onu söyleyebilir saygı duyarım, demokratik hakkıdır ama hocayı bu akşam meczup olarak görüyorum, hocaya yakıştıramadım.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,236