Neler Yeni

Twitch Üzerinde Büyümek İçin Ne Yapmalıyım

Pair

80+ Bronze
Merhaba, twitchte yeni yeni yayın açmaya başladım, kanalın büyümesi için önerileriniz nelerdir acaba? Ve ekstradan şunu yapmayı unutma diyeceğiniz bir ayar var mı?

Ve yayın açarken şu etiket kısmına neler ekleyebilirim 10 adet hak verilen kısım için

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Mikrofon kaliltesi, Yayın kalitesi , Yayındaki eğlence ve sohbet (Aktiflik)

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Merhaba, twitchte yeni yeni yayın açmaya başladım, kanalın büyümesi için önerileriniz nelerdir acaba? Ve ekstradan şunu yapmayı unutma diyeceğiniz bir ayar var mı?

Ve yayın açarken şu etiket kısmına neler ekleyebilirim 10 adet hak verilen kısım için
Bence kendine sorman gereken sey neden beni izlesinler olmali. Diger yayincilardan bir farkin ya da bir artin olsun ki seni izlesinler. Bir kere fazla izlenmek icin Face Cam sart bana gore. Daha samimi gozukuyor cunku. Onun disinda valo tarzi oyunlar oynuyorsan izlenmek icin yuksek ranklarda olman gerek. Ben mesela bir izleyici olarak birini neden izlerim ya iyi bir gameplay sunuyordur, ya muhabbeti sarar, ya samimidir. Onun disinda farkli etkenlerde var elbette. Onun disinda guzel bir ekip sart bence. Genelde ekiple icerik ureten insanlarin yayinlari daha cok hosuma gidiyor Eray gibi.

Top Bottom