Neler Yeni

Twitch Yayınım İçin Logo Öneri

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
arkadaşlar selam özgün bir logo yapmamız gerek yardımcı olabiliecek var mı yeni yayıncılık yapmaya başladım logo yapmak istiyorum sade ve anlaşılır yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim şu altta bıraktıgım tarza özgün bişey yapabilir miyiz

Ekler

• depositphotos_102227194-stock-illustration-tiger-head-logo-mascot-on.jpg
    depositphotos_102227194-stock-illustration-tiger-head-logo-mascot-on.jpg
    120.2 KB · Hit: 64

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Yayıncı adınız nedir

Crysis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ferdi Önal
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Yenilikler, Müzik, , İndirimler, Hediyeler...
Instagram
https://www.instagram.com/xferdionalx/
Steam
Crysis
Discord
Crysis#4883
Ben grafik Tasarım öğrencisiyim ve aktif olarak bu işlerle uğraşıyorum, elbet de yapılabilir fakat referans verdiğin logo telif hakkı doğurabilir belli ki bir yerde görüp kopyalayıp yapıştırmışsın birebir aynısını yapmanızı önermem kendiniz yapacaksanız ( renkler, ufak vektör değişiklikleri vs. ) onun dışında bu işle uğraşan biri olarak söylüyorum bunu bedava yaptırmanız zor tanıdık olsa bile.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,534
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bence başta çokta uğraşılacak bir şey değil logo. 2-3 ay yayın yapıp bırakan tonla insan var boşuna uğraşmış olursun. Şimdilik bir şey koy baktın yayınlar güzel gidiyor izleyen geliyor ediyor o zaman düşünürsün.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayıncı adınız nedir

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence başta çokta uğraşılacak bir şey değil logo. 2-3 ay yayın yapıp bırakan tonla insan var boşuna uğraşmış olursun. Şimdilik bir şey koy baktın yayınlar güzel gidiyor izleyen geliyor ediyor o zaman düşünürsün.
2 hafta kadar olacak ama şuan gayet iyi gidiyorum kardeş ondan herşeyi düzenli yapayım diyorum logo eksiğim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben grafik Tasarım öğrencisiyim ve aktif olarak bu işlerle uğraşıyorum, elbet de yapılabilir fakat referans verdiğin logo telif hakkı doğurabilir belli ki bir yerde görüp kopyalayıp yapıştırmışsın birebir aynısını yapmanızı önermem kendiniz yapacaksanız ( renkler, ufak vektör değişiklikleri vs. ) onun dışında bu işle uğraşan biri olarak söylüyorum bunu bedava yaptırmanız zor tanıdık olsa bile.
telif olaylarını bildiğim için bunun aynısını istemiyorum zaten farklılıklar olacak göz rengini belirtebiliriz mesala mavi olabilir fikir danışayim diye konu actım

Son düzenleme:
Top Bottom