Neler Yeni

TWİTCH YAYINLARI İÇİN WEBCAM TAVSİYESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Furkan Akçin
Bütçe
150
Arkadaşlar herkese selamlar. Twitch platformunda oyun canlı yayınları yapıyorum. Bu zamana kadar droidcam ile telefonumun kamerasını kullanıyordum. Ancak gecikme vs yaşandığı için bir webcam almaya karar verdim, size danışmak istedim. Webcam için ayırabileceğim bütçe; 100-150TL civarında. Benim için webcam tavsiyeniz var mıdır? Yasak olduğunu düşündüğümden kanalın linkini bırakamıyorum, tavsiyelerini bekliyorum. İyi günler dilerim herkese.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Arkadaşlar herkese selamlar. Twitch platformunda oyun canlı yayınları yapıyorum. Bu zamana kadar droidcam ile telefonumun kamerasını kullanıyordum. Ancak gecikme vs yaşandığı için bir webcam almaya karar verdim, size danışmak istedim. Webcam için ayırabileceğim bütçe; 100-150TL civarında. Benim için webcam tavsiyeniz var mıdır? Yasak olduğunu düşündüğümden kanalın linkini bırakamıyorum, tavsiyelerini bekliyorum. İyi günler dilerim herkese.
benim düşüncem ilk etapta kamera açmaman çünkü çok iyi bir bütçen yok biraz daha para biriktir para biriktirirken de yayın aç böylelikle daha iyi bir kameraya sahip olursun

Syotch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erdem Kaytan
100-150TL ile alacağın kameranın çözünürlüğü zaten aşırı kötü olacaktır. Tavsiyem @tunahangenç'in de dediği gibi yapman.

Top Bottom