Neler Yeni

Twitch yüksek kalite yayınları donma sorunu

YiiT__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit EGE
Öncelikle merhaba. internetim 100 e 5 kablonet kullanıyorum. sistemimde r5 3600 rtx 2060 var. ama nedense 2021 yılından beri yüksek kalite yayın izlerken donuyo yüksek kalite derken galiba sadece 8k bitrate veya 8k bitrate e yakın bitrate seviyelerinde internette çok fazla araştırdım ama bütün söyledikleri çözümleri denedim ve bir türlü çözüm bulamadım. ve gerçekten çok sinir bir durum yayınlar sürekli takılıyor 720p izlemek zorunda kalıyorum ve 1080p ve 720p arasında dağlar kadar kalite farkı oluyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Selim A
Windows App de mi kullanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer Normal Youtubede de video izerken takılıyorsa çözümün driver güncellemek. Olmaz ise Pc sıfırlamak. Sıfırlamakla uğraşamam diyorsan görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarının hepsini kapa/devre dışı bırak. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra hemen twitch e gir. Ama ondan once görev yöneticini sol üst köşeye koy. Eğer videoda hala bir takılma varsa Twitchin uygulamasından kaynaklanıyor. Eğer yoksa görev yöneticisinden sıradışı bir trafik olup olmadığını kontrol et. Cihazın ghost olabilir. Torrent gibi yerlerden birşeyler indirdiysen cevap çok basit cihazını ele geçirmişler arkada bot olarak çalıştırıyorlar demektir. Ama bunun olacağını sanmam çünki ghost olsa bile cihazı bu kadar çalıştırmazlar. Şu birkaç aydır mobil tWitch de bir sorun var. Bu Twitch in win uygulamasında da olabilir.

Son düzenleme:

YiiT__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit EGE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim youtube da bir takılma falan yok sadece twitchde oluyo torrentden de bir şey indirmedim görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ortalama %2 ve %5 arası kullanım oluyor sadece chorme açıkken sanırım sorun twitchde çünkü kablonet le de çok fazla görüştüm bir şeyler yapıyorlar ama sorun düzlemiyor.Yinede teşekkür ederim

Top Bottom