şans ve samimiyet biraz bende başlayacağım Allah izin verirse 10 güne kadar yayın yapıyorsan ekle oyun oynarızbaşlıkda yazanı sormak istiyorum bu işi yapan varsa nasıl daha başarılı olunur
şey gibi aynı atıyorum sen i 10 kişi izliyor 20 kişilik adama host at veya 50 öyle öyle bir samimiyet oluşurAz yanincilarin yaninda durman lazin onlar Sana destek cikarsa rahat buyursun
hocam hiç yayın açmadım ancak açanlardan öneri biliyorum (wtcn vs) ilk önce sabırlı olmak lazım ılk gun 1000 ızlenme almayı bekleyıp pes etmemelısın ıkıncı olarak doğal olmalısın ınsanlar yapmacık ınsanlardan nefret eder üçüncü olarak iyi bir ınternet baglantısı ınsanlar yayını keesık kesık ızlemek ıstemez dogal olarak sonuncu olarakta ıyı bır kulaklık mıkrafon ve ve sıstem daha ıyı yayınlar ıcın ınsalah yararlı olmusumdur ıyı geceler...başlıkda yazanı sormak istiyorum bu işi yapan varsa nasıl daha başarılı olunur
Popüler RP sunucularından birine giriyorsun, orada büyük isimlerin yanında dolaşabilecek bir rol çeviriyorsun, ardından yayıncı oluyorsun.başlıkda yazanı sormak istiyorum bu işi yapan varsa nasıl daha başarılı olunur
Biraz sen burda için dökmüşsün sanki xd1 - Facecam açıp ana-avrat küfürler et argo kullan.
2 - Sürekli "oo dostum , kankam ya ***" de.
3 - Çekiliş adı altında insanları toplayıp çekiliş katılım şartlarını direkt abonelere özel olarak değiştir.
4 - DC sunucusu kurup 2-3 yandaşla beraber kendine özel bir oda açıp ordan asla çıkma insanlarla konuşma.
5 - Kendin ol.
(!)
Dostum sana net olarak söylüyorum ya çok iyi bi gamer olacaksın , ya güzel bi kız olacaksın konuşmana bile gerek kalmaz öyle bak kameraya yine gelir ya da çok iyi sohbetin fln olacak samimi olacaksın sohbetin saracak komik olacaksın fln bu işler böyle yürüyor 1 her yıl bi tane aniden yükselen illa biri oluyor çoğuda değişik hareketler yapıyor bi anda öne çıkıyor örn: Rammus değişik değişik şeyler yapıyor bide şivesi fln var. Kısacası sıradan olursan bu işler biraz zor oluyor be ....başlıkda yazanı sormak istiyorum bu işi yapan varsa nasıl daha başarılı olunur