Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
Daha önce yaşanmamış bir şey değil.. Yakın zamanda kalkar diye düşünüyorumyoutube'a gelirse büyük sıkıntı olur.
Daha önce yaşanmamış bir şey değil.. Yakın zamanda kalkar diye düşünüyorumyoutube'a gelirse büyük sıkıntı olur.
kalkar kalkmasınıda zor geç kalkar gibi çünkü burada herhangi bir bağlantıları uzantısı yok kick öyle değilDaha önce yaşanmamış bir şey değil.. Yakın zamanda kalkar diye düşünüyorum
Reisimiz bu yayından dolayı platformu kapatma emri vermiş.
Youtuba gelmesi zor, bütün sektör youtubda dönüyor haber kanalalrı din kanalları ekonomi kanalları futbol kanalları vs, twitch konusuna gelirsek geç bile kaldılar, ben zamanında demiştim +18 içeriklere telefon numarası zorunluluğu gelmeliydi.Arkadaşlar twitch erişim engeli mi geldi ?
nasıl yani ?kalkar kalkmasınıda zor geç kalkar gibi çünkü burada herhangi bir bağlantıları uzantısı yok kick öyle değil
Türkiye de bağlantıları şirket vb ... yok Kick de var mantıken bu açılma işlemleri Twich Kick göre daha geç olması muhtemelnasıl yani ?
Er geç kaldırılır, kalıcı olacağını sanmıyorum.Kaldırılma ihtimali var demi twitch erişim engelinin ?