Type-c Portundan Görüntü Alma

emrctr

80+
Reaksiyon skoru
40
Acer Nitro 5 AN515-44 serisi laptopum var type-c portundan görüntü alıp alamayacağımı merak ediyorum nasıl öğrenebiliirm.

Type to hdmi ile alırsın

Dönüştürücü ile alırsın. Direk type c kablo ile alamazsın. Type c kablo ile alman için thunderbolt olması lazım. Bu ürünle kullanabilirsin yani.
hocam cahilliğimi mazur görün bu ürünün thunderbolt dönüştürücü olduğunu nasıl anladık çünkü açıklamasında falan da yazmıyo da

hocam cahilliğimi mazur görün bu ürünün thunderbolt dönüştürücü olduğunu nasıl anladık çünkü açıklamasında falan da yazmıyo da
Bu ürün thunderbolt dönüştürücü değil. Type c to hdmi dönüştürücü. Type c girişi olunca hdmi a dönüştürmen gerekir. Ama girişin thunderbolt olsaydı dönüştürücüye ihtiyaç duymazdın. Thunderbolt kablosu ile direk görüntü aktarırdın

Kafana göre her type c çıkışından görüntü alamazsın. Thunderbolt olması gerekiyor.

1692606077055.png

bilgisayarımın seri numarasını girince type-c portunun detaylarında bunlar yazıyo ve görüntü çıkışı yok gibi görünüyo bu yüzden düşündürdü beni de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1692606077055.png

bilgisayarımın seri numarasını girince type-c portunun detaylarında bunlar yazıyo ve görüntü çıkışı yok gibi görünüyo bu yüzden düşündürdü beni de
görüntü çıkışı olmayan bi port da dönüştürücüyle görüntü alabilir miyim emin olamadım

Alıntıyı görüntüle

görüntü çıkışı olmayan bi port da dönüştürücüyle görüntü alabilir miyim emin olamadım

Simgelerden anlaşılıyor. Benim verdiğim bilgi hatalıymış. Özür dilerim dostum. Attığım resimden bakabilirsin

Ekler

• Screenshot_2023-08-21-11-25-29-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-08-21-11-25-29-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    739.2 KB · Hit: 375

Simgelerden anlaşılıyor. Benim verdiğim bilgi hatalıymış. Özür dilerim dostum. Attığım resimden bakabilirsin
tekrar sipariş etmiştim hocam hayırlısı bakalım olmazsa iade ederiz

Alıntıyı görüntüle

çıkış yoksa alamazsın.

tekrar sipariş etmiştim hocam hayırlısı bakalım olmazsa iade ederiz
Senin pc de attığım resimdeki gibi görseller gözükmüyor mu? O görsellere bakarak yapabilirsin. Asus un sitesinden aldım o ekran resmini

Senin pc de attığım resimdeki gibi görseller gözükmüyor mu? O görsellere bakarak yapabilirsin. Asus un sitesinden aldım o ekran resmini
yok hocam görünmüyor
benim bilgisayarım Acer yukarıda da belirttiğim gibi ve girişin kenarında bunlara benzer bir işaret yok maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,078
Üyeler
186,447
Son üye
muhtaroglu
Geri