https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BYXPW2SZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1Type to hdmi ile alırsın
Dönüştürücü ile alırsın. Direk type c kablo ile alamazsın. Type c kablo ile alman için thunderbolt olması lazım. Bu ürünle kullanabilirsin yani.https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BYXPW2SZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1
şunu alıcaktım zaten ofis için alıyorum çok yüksek hz beklentim falan yoktu ama type-c portundan görüntü alamazsın dediler iptal ettim siparişi
hocam cahilliğimi mazur görün bu ürünün thunderbolt dönüştürücü olduğunu nasıl anladık çünkü açıklamasında falan da yazmıyo daDönüştürücü ile alırsın. Direk type c kablo ile alamazsın. Type c kablo ile alman için thunderbolt olması lazım. Bu ürünle kullanabilirsin yani.
Bu ürün thunderbolt dönüştürücü değil. Type c to hdmi dönüştürücü. Type c girişi olunca hdmi a dönüştürmen gerekir. Ama girişin thunderbolt olsaydı dönüştürücüye ihtiyaç duymazdın. Thunderbolt kablosu ile direk görüntü aktarırdınhocam cahilliğimi mazur görün bu ürünün thunderbolt dönüştürücü olduğunu nasıl anladık çünkü açıklamasında falan da yazmıyo da
görüntü çıkışı olmayan bi port da dönüştürücüyle görüntü alabilir miyim emin olamadım![]()
bilgisayarımın seri numarasını girince type-c portunun detaylarında bunlar yazıyo ve görüntü çıkışı yok gibi görünüyo bu yüzden düşündürdü beni de
Alıntıyı görüntüle
bilgisayarımın seri numarasını girince type-c portunun detaylarında bunlar yazıyo ve görüntü çıkışı yok gibi görünüyo bu yüzden düşündürdü beni de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görüntü çıkışı olmayan bi port da dönüştürücüyle görüntü alabilir miyim emin olamadım
tekrar sipariş etmiştim hocam hayırlısı bakalım olmazsa iade ederizMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Simgelerden anlaşılıyor. Benim verdiğim bilgi hatalıymış. Özür dilerim dostum. Attığım resimden bakabilirsin
çıkış yoksa alamazsın.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görüntü çıkışı olmayan bi port da dönüştürücüyle görüntü alabilir miyim emin olamadım
Senin pc de attığım resimdeki gibi görseller gözükmüyor mu? O görsellere bakarak yapabilirsin. Asus un sitesinden aldım o ekran resminitekrar sipariş etmiştim hocam hayırlısı bakalım olmazsa iade ederiz
yok hocam görünmüyorSenin pc de attığım resimdeki gibi görseller gözükmüyor mu? O görsellere bakarak yapabilirsin. Asus un sitesinden aldım o ekran resmini