Neler Yeni

Type-c to ethernet takınca bilgisayar açılmıyor.

kesiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan uygun
Merhaba, bilgisayarı satın alalı 2 ay oldu. Bilgisayarımın Ethernet girişi olmadığından TP-Link markasının EU300C (Type-C to Ethernet) adaptörünü satın aldım. Thunderbolt 4 ve USB-C 3.2 gen 1 destekliyor. Windows açıkken adaptörü taktığımda hiçbir problem yaşamıyorum. Gayet sorunsuz çalışıyor fakat bilgisayarı kapattığımda Type-C to Ethernet dönüştürücü adaptörü takılıyken açmaya çalıştığımda ekranda ASUS yazısında takılı kalıyor. Bazen 5 dakika sonra açılıyor bazen BIOS'a giriyor bazense tamamen ASUS yazısında takılı kalıyor. USB sürücülerini kaldırıp tekrar yükledim. MyASUS uygulaması üzerinden tüm güncelleştirmelerini yaptım. Windows 11'in tüm güncellemelerini yaptım. Sorun çözülemedi. TP-Link adaptörünü başka cihazda denediğimde hiçbir sorun oluşmadı. Adaptör çalışıyor. Adaptörün driverını otomatik tanımasına rağmen manuel olarak tekrar yükledim. Sorunu çözemedim. Type-C to Ethernet anahtarı takılı olmadan açtığımda hiçbir sorun yaşamıyorum. Bilgisayar açıldıktan sonra taktığımda da sorun yaşamadan kullanabiliyorum. ASUS supporta yazdığımda port destekliyor şeklinde sadece cevap veriyor.

Marka: ASUS.
Ürün modeli: K3605vv.
Ram: 16 GB
Ekran kartı: Nvdia RTX 4060
İşlemci:Intel Core i7-13700H
İşletim sistemi / donanım yazılımı ya da BIOS sürümü: Windows 11 Home Single Language/Amerikan Megatrends ınternational, llc. K3605vv. 303, 4.08.2023 SMBIOS.

Top Bottom