Neler Yeni

TYT-AYT kitaplar için site önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Merhabalar, MSU sınavına gireceğiz hayırlısı ile lakin kitap almak paragraf, problemler vs vs. aramızda hazırlanan vardır illaki TYT-AYT'ye hangi siteden satın alabilirim? Sizin tercih ettiğiniz kitap neresidir?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,672
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum konu anlatımlı kitaplar alsan yetişmez ki bu saatten sonra. TYT'ye başladın diyelim AYT'yi yetiştiremezsin. Yani sınav çöp olur.
Sana tavsiyem şimdiden düzenli olarak çalışmaya başla, bu sene sınava denemek için falan gir. Mezuna bırak. 1 sene daha çalış.

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
Merhabalar, MSU sınavına gireceğiz hayırlısı ile lakin kitap almak paragraf, problemler vs vs. aramızda hazırlanan vardır illaki TYT-AYT'ye hangi siteden satın alabilirim? Sizin tercih ettiğiniz kitap neresidir?
Akradaşa katılıyorum. Çok geç kalmışsın. Biraz matematik çözmeye çalış, zararın neresinden dönersen kar.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Site olarak BKM hariç her yeri önerebilirim, kargosu çok yavaş işliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum konu anlatımlı kitaplar alsan yetişmez ki bu saatten sonra. TYT'ye başladın diyelim AYT'yi yetiştiremezsin. Yani sınav çöp olur.
Sana tavsiyem şimdiden düzenli olarak çalışmaya başla, bu sene sınava denemek için falan gir. Mezuna bırak. 1 sene daha çalış.
Ben onu ayarladım hocam, TYT halledip direk AYT kasmaya başlayacağım. MSU sınavı aynı zaten TYT ile.

Top Bottom