TYT-AYT Kaynak Önerisi

Earwven

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,226
Selamlar bu sene üniversite sınavına gireceğim, hangi kaynakları çözmem gerek bu konularda hep kararsız kalıyorum sizin de fikrinizi alayım dedim. Dershane bize EİS + Birey B test kitapları verdi, öncelikle bu kitaplar hakkında bilgisi olan varsa kitapların nasıl olduğunu söylebilir mi? Ayrıyetten TYT problemler için Problemlerin İlacı ve Bilgi Sarmal'ı bitirdim şu anda da Endemik çözüyorum, bundan sonra hangi kaynağa geçmeliyim? Tüm sayısal dersler için TYT-AYT kaynak önerir misiniz? Teşekkürler.

Selamlar bu sene üniversite sınavına gireceğim, hangi kaynakları çözmem gerek bu konularda hep kararsız kalıyorum sizin de fikrinizi alayım dedim. Dershane bize EİS + Birey B test kitapları verdi, öncelikle bu kitaplar hakkında bilgisi olan varsa kitapların nasıl olduğunu söylebilir mi? Ayrıyetten TYT problemler için Problemlerin İlacı ve Bilgi Sarmal'ı bitirdim şu anda da Endemik çözüyorum, bundan sonra hangi kaynağa geçmeliyim? Tüm sayısal dersler için TYT-AYT kaynak önerir misiniz? Teşekkürler.
Eis sb verdiyse genelde tyt- ayt şeklinde oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Problemler adına nitelik yayınlarını tavsiye çok iyidir ek olarak arı ve apotemi fazla abartmaya gerek yok.

Tyt matematik için:345, bilgi sarmal, orijinal
Tyt fizik metin yayınları,3d 345
Tyt kimya orbital, aydın,345
Tyt biyoloji palme,345
Tyt geo 3d

Ayt mat 3d, orijinal, bilgi sarmal,345, apotemi fasikülleri
Ayt kimya orbital ders işleyiş modülleri, aydın sb, orbital sb
Ayt biyoloji 345, palme, paraf, apotemi sistemler
Ayt fizik çap Fasikül, kafa dengi ,nihat bilgin sb, 3d ,345
Geo orijinal, 3d, nitelik, bilgi sarmal
Dershaneden eisin sb verdilerse onlarıda çözebilirsin onlarda iyidir

Ek olarak tyt mat adına çok zor kaynak istersen aydın yayınları yeni nesil tyt matematik geometri sb ye bak

Son düzenleme:
Fizik için VIP Fizik tercih et, youtube dan bak kaynak olarak test değil de tam konu anlatımlı diyim kesinlikle daha iyisi yok emin ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,497
Üyeler
183,438
Son üye
zfrbbcn
Geri