Neler Yeni

TYT için koçluk önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
- Arkadaşlar şuanda genel netim 30 mat ve fen temel sahil hiç yok sosyaldede yorum sorularını yapabiliyorum
-bildiginiz işe yarayacak koçluk öneriniz varmı
Nasıl ders çalışacağımı bilmiyorum ve program nasıl hazırlarım yine bilmiyorum hazırlasam dahi uyarmiyim bilmiyorum koçluk ile kendimi zorunlu olarak çalışmak zorunda kalacağım sizce hangi koçluk almalıyım güvenilir ve gerçekten yararı olucak

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
Sen istemedikçe kimsenin sana yararı dokunamaz. Taşıma suyla değirmen dönmez yani. Ben hazırlasam uyar mıyım bilmiyorum diyorsun. Uymak zorundasın, kendini biraz zorlamak zorundasın ki başarabilesin. Birileri seni dürtükleye dürtükleye bir yere getirdikten sonra dürtüklemediğinde ne olacak? Program hazırlama konusunda Gri Koç gibi youtube kanallarının çok yararlı videoları var onları izleyerek kendine güzel bir program çıkar ve ona uymaya çalış. Eminim para vereceğin koçluktan sana daha çok faydası dokunacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen istemedikçe kimsenin sana yararı dokunamaz. Taşıma suyla değirmen dönmez yani. Ben hazırlasam uyar mıyım bilmiyorum diyorsun. Uymak zorundasın, kendini biraz zorlamak zorundasın ki başarabilesin. Birileri seni dürtükleye dürtükleye bir yere getirdikten sonra dürtüklemediğinde ne olacak? Program hazırlama konusunda Gri Koç gibi youtube kanallarının çok yararlı videoları var onları izleyerek kendine güzel bir program çıkar ve ona uymaya çalış. Eminim para vereceğin koçluktan sana daha çok faydası dokunacaktır.
Hocam sorun tek o değil hangi dersten hangi kaynak almalıyım bilmiyorum birde matematik ten ve fendenDe 5 net yapmam lazım ama hangi videoları izlemeliyiz bilmiyorum medkocluk önerdiler ama bilemiyorum illa ki dediğiniz gibi yaparım ama zaman çok hızlı gidiyor kaynakları da pdf olarak çıkartacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom