Neler Yeni

Tyt ilk deneme netlerim nasıl?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
12. Sınıfa geçtim yazın ayt çalışmayı düşünüyordum ama tyt çok düşük geldi moralim bozuldu. Süreyi yetiştiremedim ve sosyal - fen konularını hiç bilmiyordum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? İlk denemeye göre normal mi bu netler siz kaç yapmıştınız?
IMG-20230618-WA0007.jpeg

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
ilk denemeye gore iyi bence

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Normal. Ama yazın tyt yi bitirmeniz lazım. Eğer çalışmazsanız ve bu şekilde kalırsa kötü.

YazılımKafa

80+ Silver
12. Sınıfa geçtim yazın ayt çalışmayı düşünüyordum ama tyt çok düşük geldi moralim bozuldu. Süreyi yetiştiremedim ve sosyal - fen konularını hiç bilmiyordum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? İlk denemeye göre normal mi bu netler siz kaç yapmıştınız?
Alıntıyı görüntüle
Yapamadığın sorular yorum soruları mı bilgi soruları mı? Yorum ise düzenli kitap oku, denemelere devam et ve ayt çalış. Bilgi soruları ise tyt ye biraz daha çalış, deneme çöz , kitap oku . Netlerin düzelince de ayt başla

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Alıntıyı görüntüle
Türkçe fena değil ,sosyal ve feni bilmemene rağmen fena yapmamışsın ,matematik kötü.
Matematikte bu netlerdeysen konu eksiğin vardır ,yazın konu çalışıp 1 soru bankası yanında götürürsen iyi bir seviyede olur.
Geo seviyen ne derecede bilmiyorum ama hiç yapamıyorsan ona da çalış en azından üçgenleri bitir.
Türkçede dil bilgisinde konular tamamsa yazın deneme çözerek götür netlerin her türlü artacaktır.
Yazın tamamen TYT'ye odaklanacaksan fen konularını da çalış.
Ama netler kötü değil moralini bozma ,daha yerinde çalışmalar ile artacaktır.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Alıntıyı görüntüle
kanka yükselir saçmalama ben bu netlerden 107ye kadar çıkardım olur merak etme

Rulep

80+ Gold
Bende böyle başladım böyle bitirdim

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapamadığın sorular yorum soruları mı bilgi soruları mı? Yorum ise düzenli kitap oku, denemelere devam et ve ayt çalış. Bilgi soruları ise tyt ye biraz daha çalış, deneme çöz , kitap oku . Netlerin düzelince de ayt başla
Hepsi bilgi soruları yorumum iyi allaha şükür. Yazın hem ayt hemde tyt çalışmaya çalışıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende böyle başladım böyle bitirdim
Hocam bende sizin gibi olmam umarım 😀

kanka yükselir saçmalama ben bu netlerden 107ye kadar çıkardım olur merak etme
Teşekkürler yazın köpek gibi çalışıcam yaz sonu bidaha bakıcam

Rulep

80+ Gold
Hatta daha kötüsü hayatım 25 neti geçmedi Türkçem sadece 1 kere 3d denemesinde 30 geldi yayındenizinde 13 leri gördüm
Sosyal de felsefe din ne kader gelirse Max 8 falandır
Fende 3-5 net gelmiştir Max
Bir mat bazen 20 lere geliyordu o kadar

Umarak olmaz oturup çalışcan

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Hepsi bilgi soruları yorumum iyi allaha şükür. Yazın hem ayt hemde tyt çalışmaya çalışıcam

Teşekkürler yazın köpek gibi çalışıcam yaz sonu bidaha bakıcam
olm rahat çalış beynini yormadan sakin ol gerçi ben 107ye kadar çıktım da ne oldu anasınınki gibiydi sınav avv böyle bir zorluk olamaz

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
Türkçe fena değil ,sosyal ve feni bilmemene rağmen fena yapmamışsın ,matematik kötü.
Matematikte bu netlerdeysen konu eksiğin vardır ,yazın konu çalışıp 1 soru bankası yanında götürürsen iyi bir seviyede olur.
Geo seviyen ne derecede bilmiyorum ama hiç yapamıyorsan ona da çalış en azından üçgenleri bitir.
Türkçede dil bilgisinde konular tamamsa yazın deneme çözerek götür netlerin her türlü artacaktır.
Yazın tamamen TYT'ye odaklanacaksan fen konularını da çalış.
Ama netler kötü değil moralini bozma ,daha yerinde çalışmalar ile artacaktır.
Teşekkürler, matematikte 12 soruyu yaptığımda süremin çok az kaldığını görüp fene geçtim. Fende de bilmememe rağmen mal gibi zaman kaybettim matematiğe hemen dönsem 2 3 net daha çıkabilirdi. Yazın ayt ağırlıklı olmak üzere tyt konu çalışıcam türkçede de denemeden denemeye eksiklerime göre çalışıcam

Hatta daha kötüsü hayatım 25 neti geçmedi Türkçem sadece 1 kere 3d denemesinde 30 geldi yayındenizinde 13 leri gördüm
Sosyal de felsefe din ne kader gelirse Max 8 falandır
Fende 3-5 net gelmiştir Max
Bir mat bazen 20 lere geliyordu o kadar

Umarak olmaz oturup çalışcan
Öyle valla elimden geldiğince çalışmaya başladım bugünden beri 😀

olm rahat çalış beynini yormadan sakin ol gerçi ben 107ye kadar çıktım da ne oldu anasınınki gibiydi sınav avv böyle bir zorluk olamaz
2021 mağdurumusunuz?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Teşekkürler, matematikte 12 soruyu yaptığımda süremin çok az kaldığını görüp fene geçtim. Fende de bilmememe rağmen mal gibi zaman kaybettim matematiğe hemen dönsem 2 3 net daha çıkabilirdi. Yazın ayt ağırlıklı olmak üzere tyt konu çalışıcam türkçede de denemeden denemeye eksiklerime göre çalışıcam

Öyle valla elimden geldiğince çalışmaya başladım bugünden beri 😀

2021 mağdurumusunuz?
2023 mağduruyum kardeşim boru gibiydi boru boru

Top Bottom