Markalardan hiç anlamıyorum ama dediğim gibi 200 liralık t-shirt'ün 3 haftada renginin solması normal değil ve verilen o paraya acıdım ben.
200 tllik tişörtlerde pek şaşırılmayacak durum hem uspolo da hem hm de 200 tllik tişörtlerde kolayca olabilecek bir durum bu bu markaların da türkiyede bi ismi var ve ismi olan mağazadan anlayacağınız üzere sadece 100 tl bile koysalar 100 tllik tişörtle denk bir tişörtü 200e almış oluyorsunuz
- Tavsiye olarak hiç adını sanını bilmediğiniz pek bilinmeyen yerlerden başka markaların ürünlerini satan değil de kendi ürününü uygun fiyata oluşturan tanınmamış bilinmemiş yerlerden alışveriş yapmaya çalışın adı bilinmemiş yer kendini tanıtabilmek adına ucuza iyi ürün çıkarma yoluna girer.
- Biraz daha fazla ücret ödeyin 200 tl yerine 500 tl ile 2 ay giyeceğiniz tişörtü 2 yıl giyin
- Dahası orta-pahalı sınıfındaki markaların uygulamalarını indirip %70 indirimler %80 indirimler veya 1 alana 1 bedava indirimleri alabilirsiniz ekstra belli bir limiti geçince örneğin 2500 tl üzerine 500 tl indirim kodu gibi veya 2000 tl üzerine %25 indirim gibi şeyler oluyor aynı anda %70 indirimden yararlanıp belli bütçeyi geçip ekstra kupon kullanabiliyorsunuz
- Bir markanın uygulamasında veya mağazasında daha pahalıya bulduğunuz fiyatı hepsiburada gibi trendyol gibi yerlerde de daha uyguna bulmanız mümkün aynı ürünü daha uyguna almak isterseniz iki yönlü bakabilirsiniz
- Eğer bir markadan ürün arayacaksanız özellikle trendyolda aynı markanın ürünlerini satan farklı satıcılar olabilir bu yüzden direkt mağazanın ismini aratıp mağazanın profiline girip oradan aramanıza gerek yok arayacağınız ürünü bilin Pantolon alacaksanız arama kısmına Pantolon yazın kategoriden markayı işaretleyin o şekilde bakının başka modeller de bulabilme imkanınız olur ve daha uyguna bulabilme şansınız olur satıcıları kontrol edin tabii orijinal olup olmayanları.