Neler Yeni

🔥İndirim U.s. Polo t shirt 195 Tl

MustafaaY

80+ Bronze
Kargo parası olmasa iyi

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
XXXX
Beyaz kalmamış. Gerçi beyaz olup iç göstermeyen adam gibi bir T-shirt bulamıyorum zaten. O kadar ince yapıyorlar ki transparan oluyor resmen. Adam gibi kalın beyaz T-shirt modeli bilen varsa atsında alayım.
oyle ürün cok yok ya olsa bile kalın oluyor t-shirt gibi olmuyor decatlon daki ürünlere bakabilirsin ama bazen orda oluyor

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Gerçekten us polo mudur acaba? Fiyat çok uygun ama 3 hafta önce babam bir dükkandan 200 liraya t-shirt aldı ve şimdi rengi solmuş durumda.

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,680
İsim
Ekonomi Çok iyi
Gerçekten us polo mudur acaba? Fiyat çok uygun ama 3 hafta önce babam bir dükkandan 200 liraya t-shirt aldı ve şimdi rengi solmuş durumda.
Gerçek Polo Soldaki Diğeri İse Çakması gibi
kbmgytkw.jpg

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Gerçek Polo Soldaki Diğeri İse Çakması gibi
kbmgytkw.jpg
Markalardan hiç anlamıyorum ama dediğim gibi 200 liralık t-shirt'ün 3 haftada renginin solması normal değil ve verilen o paraya acıdım ben.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
messi
1.93 falan boyt 75 de kilo var uyarmı sizce

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Sinan
oyle ürün cok yok ya olsa bile kalın oluyor t-shirt gibi olmuyor decatlon daki ürünlere bakabilirsin ama bazen orda oluyor

Valla hocam 2 yıl önce LCW dan şu t-shirtten (LİNK) 2 siyah 2 beyaz aldım ve bir t shirtte istediğim her şeye sahipler. Kumaşı kaliteli, boyun kısmı dar ve kalın değil, iç göstermiyor. Sürekli olarak giymeme rağmen 4 ü de taş gibi hala ama beyaz olanların rengi soldu doğal olarak. Aynısını bulsam cidden 8-10 tane beyaz alıp stok yaparım o kadar güzel t shirt ama üretilmiyor artık. Benzerini de bulamıyorum. Beyaz t shirt açlığı çekiyorum resmen.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
slm
Markalardan hiç anlamıyorum ama dediğim gibi 200 liralık t-shirt'ün 3 haftada renginin solması normal değil ve verilen o paraya acıdım ben.
200 tllik tişörtlerde pek şaşırılmayacak durum hem uspolo da hem hm de 200 tllik tişörtlerde kolayca olabilecek bir durum bu bu markaların da türkiyede bi ismi var ve ismi olan mağazadan anlayacağınız üzere sadece 100 tl bile koysalar 100 tllik tişörtle denk bir tişörtü 200e almış oluyorsunuz

- Tavsiye olarak hiç adını sanını bilmediğiniz pek bilinmeyen yerlerden başka markaların ürünlerini satan değil de kendi ürününü uygun fiyata oluşturan tanınmamış bilinmemiş yerlerden alışveriş yapmaya çalışın adı bilinmemiş yer kendini tanıtabilmek adına ucuza iyi ürün çıkarma yoluna girer.
- Biraz daha fazla ücret ödeyin 200 tl yerine 500 tl ile 2 ay giyeceğiniz tişörtü 2 yıl giyin
- Dahası orta-pahalı sınıfındaki markaların uygulamalarını indirip %70 indirimler %80 indirimler veya 1 alana 1 bedava indirimleri alabilirsiniz ekstra belli bir limiti geçince örneğin 2500 tl üzerine 500 tl indirim kodu gibi veya 2000 tl üzerine %25 indirim gibi şeyler oluyor aynı anda %70 indirimden yararlanıp belli bütçeyi geçip ekstra kupon kullanabiliyorsunuz
- Bir markanın uygulamasında veya mağazasında daha pahalıya bulduğunuz fiyatı hepsiburada gibi trendyol gibi yerlerde de daha uyguna bulmanız mümkün aynı ürünü daha uyguna almak isterseniz iki yönlü bakabilirsiniz
- Eğer bir markadan ürün arayacaksanız özellikle trendyolda aynı markanın ürünlerini satan farklı satıcılar olabilir bu yüzden direkt mağazanın ismini aratıp mağazanın profiline girip oradan aramanıza gerek yok arayacağınız ürünü bilin Pantolon alacaksanız arama kısmına Pantolon yazın kategoriden markayı işaretleyin o şekilde bakının başka modeller de bulabilme imkanınız olur ve daha uyguna bulabilme şansınız olur satıcıları kontrol edin tabii orijinal olup olmayanları.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Ömer Aslan
cok az renk kalms pembe cekıcem 1 tane polo kalıte olarak beğenıyorum daha once almıstım

catsped

80+ Bronze
1.75 70 kilo için xl ideal midir ?
O ölçüler için normal beden Medium kardeşim ne XL'ı?

200 tllik tişörtlerde pek şaşırılmayacak durum hem uspolo da hem hm de 200 tllik tişörtlerde kolayca olabilecek bir durum bu bu markaların da türkiyede bi ismi var ve ismi olan mağazadan anlayacağınız üzere sadece 100 tl bile koysalar 100 tllik tişörtle denk bir tişörtü 200e almış oluyorsunuz

- Tavsiye olarak hiç adını sanını bilmediğiniz pek bilinmeyen yerlerden başka markaların ürünlerini satan değil de kendi ürününü uygun fiyata oluşturan tanınmamış bilinmemiş yerlerden alışveriş yapmaya çalışın adı bilinmemiş yer kendini tanıtabilmek adına ucuza iyi ürün çıkarma yoluna girer.
- Biraz daha fazla ücret ödeyin 200 tl yerine 500 tl ile 2 ay giyeceğiniz tişörtü 2 yıl giyin
- Dahası orta-pahalı sınıfındaki markaların uygulamalarını indirip %70 indirimler %80 indirimler veya 1 alana 1 bedava indirimleri alabilirsiniz ekstra belli bir limiti geçince örneğin 2500 tl üzerine 500 tl indirim kodu gibi veya 2000 tl üzerine %25 indirim gibi şeyler oluyor aynı anda %70 indirimden yararlanıp belli bütçeyi geçip ekstra kupon kullanabiliyorsunuz
- Bir markanın uygulamasında veya mağazasında daha pahalıya bulduğunuz fiyatı hepsiburada gibi trendyol gibi yerlerde de daha uyguna bulmanız mümkün aynı ürünü daha uyguna almak isterseniz iki yönlü bakabilirsiniz
- Eğer bir markadan ürün arayacaksanız özellikle trendyolda aynı markanın ürünlerini satan farklı satıcılar olabilir bu yüzden direkt mağazanın ismini aratıp mağazanın profiline girip oradan aramanıza gerek yok arayacağınız ürünü bilin Pantolon alacaksanız arama kısmına Pantolon yazın kategoriden markayı işaretleyin o şekilde bakının başka modeller de bulabilme imkanınız olur ve daha uyguna bulabilme şansınız olur satıcıları kontrol edin tabii orijinal olup olmayanları.
Bu ne anlatıyo la tişört oğlum bu tişört iyi misin sen

Son düzenleme:

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
slm
Bu ne anlatıyo la tişört oğlum bu tişört iyi misin sen
Yazdıklarımı beğenmediysen görmezden gelip geçebilirsin, birçoğu alışveriş için insanların kullanabileceği bazı önerileri yazdım sen bunu elektronik için bile kullanabilirsin giyim için de kullanabilirsin biraz geniş bakmaya çalış fikir üretmeye çalış olunan yerde kalma.

Kolay bir örneğim olsun ara sıra forumda girip bir ürünün daha uygununa bak her zaman akakçedeki ürün en uygunu olmaz sitelere de girmen gerekebilir bazenleri vatan sepette indirim yapıyor veya akakçede var olmayan inventus, wraith, ulugames, connectgame gibi siteler satıcılar oluyor bunlara özel olarak giriyor erişiyorsun ve fiyatlandırmayı ona göre seçiyorsun umarım anlayabilmişsindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,084,255
Üyeler
172,353
Son üye
EspanyolasT