Neler Yeni

Ubisoft Connect, yüklü olan oyunu tekrar yüklememi istiyor?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese merhabalar, bende Assassin's Creed Unity oyunu var bunu ben 3-4 ay önce oynayıp bitirmiştim ve bugün bir daha gireyim dedim ve benden oyunu tekrar indirmemi istiyor, bende zaten oyun yüklü dosya boyutu ise 49.8 GB ve hala duruyor dosyalar. Ne yapmalıyım? Dosyaları doğrulama ya da tanıtma gibi bir seçenek var mı bu platformda?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Arda Gezer
Herkese merhabalar, bende Assassin's Creed Unity oyunu var bunu ben 3-4 ay önce oynayıp bitirmiştim ve bugün bir daha gireyim dedim ve benden oyunu tekrar indirmemi istiyor, bende zaten oyun yüklü dosya boyutu ise 49.8 GB ve hala duruyor dosyalar. Ne yapmalıyım? Dosyaları doğrulama ya da tanıtma gibi bir seçenek var mı bu platformda?
Yanlış hatırlamıyor isem yükleme klasörünü oyunun olduğu klasörü seçtiğinde doğruluyordu

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyor isem yükleme klasörünü oyunun olduğu klasörü seçtiğinde doğruluyordu
Hocam bende öyle düşündüm, sizce oyunun klasörünü mü seçmeliyim yoksa exe dosyasına kadar seçmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Aynı sorun bende Steam'de olmuştu, ayarlardan oyunların yüklü olduğu klasör yolu değişmişti, manuel olarak kendi klasörü seçince oyunlar gelmişti. Arkadaşıma ise Epic'te aynısı oldu, o da bu tarz yöntemle yapmıştı ancak Epic'te biraz farklı oluyor. Oyunu yeniden yükleye basıyorsun kendi kendine eksik dosya buluyorsa onları vs. kuruyor gibi. Zannediyorum ki Ubisoft Connect'te de bu şekildedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,520
Üyeler
159,931
Son üye
sinemaciaga
Top Bottom