Neler Yeni

Ubisoft kapanırsa oyunlar erişim de kapanır mı..? (SORU)

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Bu konuların tam işleyişini bilmiyorum lakin son zamanlarda ubisoft olsun bazı oyun sektörlerin de sarsıntılar olmakta.

Benim burada ki sorum sadece ubisoft değil lakin ondan örnek vericem..

Diyelim ubisoft kepenkleri kapattı oyun erişimleri ya da online co op destekleri de kesilir mi..?

Kapanırsa dair launcher ya da oyunlara erişim de sunucular dan kapanır mı..?

Gördüğüm bir haberden ss :

Ekler

• IMG_20240821_100424.jpg
    IMG_20240821_100424.jpg
    149.7 KB · Hit: 39
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
muhip ceylan
Merhaba arkadaşlar. Bu konuların tam işleyişini bilmiyorum lakin son zamanlarda ubisoft olsun bazı oyun sektörlerin de sarsıntılar olmakta.

Benim burada ki sorum sadece ubisoft değil lakin ondan örnek vericem..

Diyelim ubisoft kepenkleri kapattı oyun erişimleri ya da online co op destekleri de kesilir mi..?

Kapanırsa dair launcher ya da oyunlara erişim de sunucular dan kapanır mı..?

Gördüğüm bir haberden ss :
ubisoft kepenkleri kapatmaz kapatırsa da oyunlara erişim açık olur ama sunucular kapanır

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Ubisoft satılır alınır bir şekilde. Ubisoftun net değeri bilinmese de 8 milyar dolar civarı değeri var. Son 2 yıldır büyük oyunlarının çoğu battı ama kendisi batacak bir şirket değil.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ubisoft kepenkleri kapatmaz kapatırsa da oyunlara erişim açık olur ama sunucular kapanır
Ubisoft satılır alınır bir şekilde. Ubisoftun net değeri bilinmese de 8 milyar dolar civarı değeri var. Son 2 yıldır büyük oyunlarının çoğu battı ama kendisi batacak bir şirket değil.
Sürekli böyle konular çıkıyor hocam o yüzden sormak istedim.. Köklü bir firma zaten FarCry Olsun diğer oynamadığım şimdi aklıma gelmeyen oyunlar da bunlara ait. Ve şuan piyasada olmayanlar da onlara ait. Gel gelelim ne olacağı belirsiz zamanlardayız birden bire iflas ya da satarsa firmayı.. FarCry serisini almıştım daha oynama fırsatım olmadı o yüzden oyunlar da yanar mı düşüncesi geldi.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Sürekli böyle konular çıkıyor hocam o yüzden sormak istedim.. Köklü bir firma zaten FarCry Olsun diğer oynamadığım şimdi aklıma gelmeyen oyunlar da bunlara ait. Ve şuan piyasada olmayanlar da onlara ait. Gel gelelim ne olacağı belirsiz zamanlardayız birden bire iflas ya da satarsa firmayı.. FarCry serisini almıştım daha oynama fırsatım olmadı o yüzden oyunlar da yanar mı düşüncesi geldi.
IPlerini satar gerekirse batmaz ama. FarCry'ı tek başına milyonlarca dolara satabilir şuan neden batsın. Bu bizim oyun medyasında ki 40 yaş dayıların yazdığı saçma sapan makaleler yüzünden hortlayan bir konu.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IPlerini satar gerekirse batmaz ama. FarCry'ı tek başına milyonlarca dolara satabilir şuan neden batsın. Bu bizim oyun medyasında ki 40 yaş dayıların yazdığı saçma sapan makaleler yüzünden hortlayan bir konu.
Artık bilmiyorum hocam dediğiniz gibi asılsız haberler oluyor. Firmadan adam çıkarmayan oyun sektörü yok hemen ardından kapanabilir edebilir diye konular çıkıyor.

Bende eğer böyle bir durum olursa hadi online sunucuları geçtim en azından oyunlarım çöp olmasın zamanında bedava denecek kadar ucuza aldım. O yüzden böyle bir konu açtım.

Top Bottom