Ubisoft Oyunları Açılmıyor

KumPas10

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle herkese selamın aleyküm. Yeni üye oldum. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Far Cry6, Assassin's Creed Valhalla bu oyunlar dünden bu yana açılmıyor. Çökme hatası veriyor. Sistemde herhangi bir işlem yapmadım. Sorunu çözmem için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• hata.png
    hata.png
    14.6 KB · Hit: 639
Sisteminiz oyunları oynamak için yeterli mi? İşlemci ve ekran kartınızı yazarmısınız?

Steam, Epic Games gibi platformlardan oyunlar sorunsuz açılıyor mu?
Evet ama sadece ubisoft oyunlarını açamıyorum. Düne kadar bir şey yoktu. Bugün açılmıyor. Sistemde herhangi bir değişim yapmadım. Ubisoft destek alamaya çalıştım ama başarılı olamadım.

Evet ama sadece ubisoft oyunlarını açamıyorum. Düne kadar bir şey yoktu. Bugün açılmıyor. Sistemde herhangi bir değişim yapmadım. Ubisoft destek alamaya çalıştım ama başarılı olamadım.
Pek bi fikrim yok ama windows 10 isen son w10 son sürüme geçiş yap. Ekran kartı driverını güncelle.

windows10 Sürüm: S21H1 Kullanıyorum ve ekran kartı sürücüsü: Sürüm 496.49 kullanıyorum. Sistem güncel.

Öncelikle herkese selamın aleyküm. Yeni üye oldum. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Far Cry6, Assassin's Creed Valhalla bu oyunlar dünden bu yana açılmıyor. Çökme hatası veriyor. Sistemde herhangi bir işlem yapmadım. Sorunu çözmem için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Aynı sorun bende AC Valhalla'da da oldu. Ne yaparsam yapayım oyuna girmedi ben de sildim. Şu an Far Cry 6'da ben de bir sorun yok.

Sahi bu ubisfot oyunları hep böyle nedense. Oyunu açmaya çalışırsın açılmayabilir. Oynamaya çalışırsın optimizasyon sorunludur oyun kasar ya da buglara hatalara takılır. İşkence gibi. :D

Aynı sorun bende AC Valhalla'da da oldu. Ne yaparsam yapayım oyuna girmedi ben de sildim. Şu an Far Cry 6'da ben de bir sorun yok.
Ben tüm ubisoft connect ve oyunları komple sildim tekrar yükledim ama açılmıyor. Kafayı yedirecek. Para verip alıyoruz ama sonuç hüsran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahi bu ubisfot oyunları hep böyle nedense. Oyunu açmaya çalışırsın açılmayabilir. Oynamaya çalışırsın optimizasyon sorunludur oyun kasar ya da buglara hatalara takılır. İşkence gibi. :D
Peki varmı bir fikrin hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Far Cry 6 Log baktığımda şöyle bir log yazıyor ''Missing one of following arguments: Product id, exchange code and user id.'' Bundan kaynaklı olabilir mi ? Steam üzerinden ubisoft oyunları açılıyor.

Son düzenleme:
Geri