knk ne ounu alabiliyom ne uplay uygulamasına giriyorum nede twichle o videoyu izlediğimiz siteye bağlanıyorum sövcem artık ubisoft aonların suçu değil ki bizim gibi beleşçilerin suçu twtich yayınında çoğunluk türk
hocam saçma sapan oyun düşmedi bana ama drop düştü yazıyor daha 2 dk oldu izleyeli kıyafwt drobu düştü gibi gözüküyoronların suçu değil ki bizim gibi beleşçilerin suçu twtich yayınında çoğunluk türk
bende bildirim kısmı tertemiz nasıl yaptın ya bağladım uplay ilehocam saçma sapan oyun düşmedi bana ama drop düştü yazıyor daha 2 dk oldu izleyeli kıyafwt drobu düştü gibi gözüküyor
Bende de aynı bildirim.hocam saçma sapan oyun düşmedi bana ama drop düştü yazıyor daha 2 dk oldu izleyeli kıyafwt drobu düştü gibi gözüküyor
bi ubiden bakıcam şmdiBende de aynı bildirim.
bağlı ama düşmüyorSERVERLER ÇÖKTÜ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesabınızın bağlı olup olmnadığına Hesabımm ayarlar>Bağlantılar dan görebilirseniz bağlıysa drop düşer, değilse sistemler şıuan çöktü ne yazık ki.
reisSERVERLER ÇÖKTÜ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesabınızın bağlı olup olmnadığına Hesabımm ayarlar>Bağlantılar dan görebilirseniz bağlıysa drop düşer, değilse sistemler şıuan çöktü ne yazık ki.
bende bildirimde yok twitch bağlantılar kısmından baktım bağlı ne yapacağım?Yarın gönderirler mi acaba izlemeyi bırakabilir miyim bildirim geldi ama.
uplay uygulamasına girdim benknk ne ounu alabiliyom ne uplay uygulamasına giriyorum nede twichle o videoyu izlediğimiz siteye bağlanıyorum sövcem artık ubisoft a