Neler Yeni

Ubisoft'un Yeni Battle Royale Oyunu "Hyper Scape"

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ubisoft'un resmi olarak yayımladığı oynanış ve tanıtım videosunu izlemiştim. Bugün ise PS4 üzerinden bu oyunu oynayan bir kişinin videosuna baktım. Oyun tam anlamıyla RE-ZA-LET. O videoda gösterdikleri şaşalı aksiyon ve kapışmalar yok. Tek tip üzerine yoğunlaşmışlar , bir binaya gir kat kat çık çıkarken hologram ekipmanları lootla. Tasarım ve grafikler leş. Çok cansız geldi bana dünyası ve atmosferi. Renk namına hiçbir şey yok. Belki daha yeni olduğu içindir bilmem ama ne kadar update ile bunu düzeltirler veya böyle bir yarım kalmış oyunu ( -ki bence yarım kalmış Cinema 4D projesi gibi ) oyunculara sunmaları ne kadar mantıklı orasını anlayamadım. Oyuna gerçekten yükselmiştim belki Ubisoft bunda başarılı olur diye çünkü baya konuşulmuştu. Fakat görüyorum ki ortaya çıkan şey Apex Legends & Fortnite çakması. Loot , harita ve grafik tasarımları açısından Fortnite , oynanış açısından Apex Legends. Bu iki atmosfer bir araya gelmemeliydi bence.
Siz ne düşünüyorsunuz ?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Ubisoft'un resmi olarak yayımladığı oynanış ve tanıtım videosunu izlemiştim. Bugün ise PS4 üzerinden bu oyunu oynayan bir kişinin videosuna baktım. Oyun tam anlamıyla RE-ZA-LET. O videoda gösterdikleri şaşalı aksiyon ve kapışmalar yok. Tek tip üzerine yoğunlaşmışlar , bir binaya gir kat kat çık çıkarken hologram ekipmanları lootla. Tasarım ve grafikler leş. Çok cansız geldi bana dünyası ve atmosferi. Renk namına hiçbir şey yok. Belki daha yeni olduğu içindir bilmem ama ne kadar update ile bunu düzeltirler veya böyle bir yarım kalmış oyunu ( -ki bence yarım kalmış Cinema 4D projesi gibi ) oyunculara sunmaları ne kadar mantıklı orasını anlayamadım. Oyuna gerçekten yükselmiştim belki Ubisoft bunda başarılı olur diye çünkü baya konuşulmuştu. Fakat görüyorum ki ortaya çıkan şey Apex Legends & Fortnite çakması. Loot , harita ve grafik tasarımları açısından Fortnite , oynanış açısından Apex Legends. Bu iki atmosfer bir araya gelmemeliydi bence.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bide yüksek sistem gereksinimlerine 2080Tİ yazmıslar :D

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kesin optimizasyon sorunludur.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
sen rust aldın mı

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hyper Space değil Hyper Scape bu arada oyunun adı

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Oyun güzelde ben böyle atlamalı hoplamalı hızlı oyunlara alışamıyorum ya.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314