Neler Yeni

Yardım Ubuntu laptopa Windows kurup iade etmek.(Trendyol)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kemalcan Baştuğ
Selam, yaklaşık 10 gün önce trendyoldan Dell G15 5510 aldım ve 1 hafta önce falan ürün elime ulaştı. Fakat ben laptopa hiç alışamadım, içime sinmedi ve artık param ziyan oldu stresinden kurtulmak için iade etmek istiyorum.(Acer Aspire Gaming 7 almayı düşünüyorum) Fakat sorun şu ki laptop Ubuntu geldi ve ben Ubuntu ile hiçbirşey açamadığım içi Cafe'de Windows kurdurdum. Şuan laptopu iade etmek istiyorum, acaba iadenin bu şekilde kabul edilmeme durumu var mı? Yada geri gönderirken tekrardan Ubuntu vs kurmalı mıyım, öyleyse nasıl kurabilirim? 2 gündür içim içimi kemiriyor ne okulda gördüğüm dersi anlıyorum ne dinlediğim sohbeti, sürekli aklımda bu var. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kurarak gönder her ihtimale karşı bir şey kaybetmezsin

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kemalcan Baştuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ubuntu kurmak zor değil. Kurup gönderebilirsin.
Hocam anlaşılabilir mi? Herhangi bir sorun çıkarır mı firma. Yada müsaitseniz eğer Ubuntu kurulumu anlatan bildiğiniz detaylıca anlatan bir video yada internet sitesi var mı? Konu hakkında fazlaca cahilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kurarak gönder her ihtimale karşı bir şey kaybetmezsin
Peki hocam.

Son düzenleme:

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
istediğin işletim sistemi kurabilirsin garantiden çıkarmıyor diye biliyorum zaten çoğu uygun fiyatlı bilgisayar freedos ile gelmekte bizler windows yapıyoruz garantiyi etkilemiyor iadeyi etkilemez diye düşünüyorum sağını solunu kırmadıktan sonra kutusuyla iade edebilirsiniz 14 gün hakkınız var

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hocam anlaşılabilir mi? Herhangi bir sorun çıkarır mı firma. Yada müsaitseniz eğer Ubuntu kurulumu anlatan bildiğiniz detaylıca anlatan bir video yada internet sitesi var mı? Konu hakkında fazlaca cahilim.

Peki hocam.
Kurulum esnasında fark edersin nasıl kuruluyor diye. Yine de anlamazsan kurulum esnasında internete girebiliyorsun bilgisayardan bakarın. Direk Ubuntu nasıl kurulur yazarsan 300 tane video çıkar zaten.

ThEmre™

80+
Selam, yaklaşık 10 gün önce trendyoldan Dell G15 5510 aldım ve 1 hafta önce falan ürün elime ulaştı. Fakat ben laptopa hiç alışamadım, içime sinmedi ve artık param ziyan oldu stresinden kurtulmak için iade etmek istiyorum.(Acer Aspire Gaming 7 almayı düşünüyorum) Fakat sorun şu ki laptop Ubuntu geldi ve ben Ubuntu ile hiçbirşey açamadığım içi Cafe'de Windows kurdurdum. Şuan laptopu iade etmek istiyorum, acaba iadenin bu şekilde kabul edilmeme durumu var mı? Yada geri gönderirken tekrardan Ubuntu vs kurmalı mıyım, öyleyse nasıl kurabilirim? 2 gündür içim içimi kemiriyor ne okulda gördüğüm dersi anlıyorum ne dinlediğim sohbeti, sürekli aklımda bu var. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
istediğin işletim sistemi kurabilirsin garantiden çıkarmıyor diye biliyorum zaten çoğu uygun fiyatlı bilgisayar freedos ile gelmekte bizler windows yapıyoruz garantiyi etkilemiyor iadeyi etkilemez diye düşünüyorum sağını solunu kırmadıktan sonra kutusuyla iade edebilirsiniz 14 gün hakkınız var
Aynen, fazla oyalanma, 14 günü geçirme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kemalcan Baştuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen, fazla oyalanma, 14 günü geçirme.
Hocam bugün talep oluşturdum yarın gidiyor inşallah.

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Laptopa tekrardan Ubuntu kurdum, güzelce geldiği gibi paketledim. Faturasına herşeyiyle yarın kargoya verilecek. Sonucu burada paylaşırım, internette bu konu hakkında pek kesin yanıtlar bulamadım, umarım daha sonra araştıracaklar için yanıtı ben belirtirim.

Enes29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Enes Öztürk
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Ekran kartı, İşlemci, Anakart, Ram, Kasa, Monitör, Klavye, mouse, Kulaklık
unbutu iso indir rufus ile flaşa yazdır normal format atar gibi kur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kemalcan Baştuğ
Arkadaşlar teknik servisten iade raporu almam gerekiyormuş, laptop geri gelecek ve iade raporu için servise göndereceğim. Trendyol'a böyle bir şey için beni bilgilendirmediklerini, 14 günlük iade sürem dolduğunda nasıl iade edebileceğimi sorduğumda, teknik servisin ne karar vereceği hakkında bilgi sahibi olmadıklarını vs. Söylediler. Yani kısacası geçiştirip attılar. Sizlere iade edemeyeceğim diye korkup içerlemiş gibi görünsemde bunu çok objektif olarak söylüyorum ki LAPTOPU BİZE ÇAKMAYA ÇALIŞIYORLAR ve başaracak gibi duruyorlar. Laptopu aldıktan 2 gün sonra başlayan stresim, kötü hissiyatım, aileme olan mahcubiyetim bugün hala sürüyor ve sürmeye devam edecek gibi. Siz siz olun Windows yüklü olmayan ürünlere bulaşmayın, sonra böyle rezillik çekiyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kemalcan Baştuğ
Arkadaşlar sonuç şu ki. Ürün Dell servisinde de trendyolda da iade konusunda red cevabı aldı. Bir ürünü eğer satın alacaksanız ve fiyatı bütçenize göre yüksek ise imkanınız varsa eğer test edin, kullananlara danışın başkalarından öneri alın. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,326
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom