Ubuntu ve ya Lubuntu kullanılır mı ?

Reaksiyon skoru
38
Merhaba ben Core 2 Duo E6500 işlemci 667Mhz 3.2Gb RAM Nvidia GT420 Ekran kartına sahibim windows 10 bilgisayarı çok yoruyor 7 ninde desteği bitti diye windows 8.1 geçtim ancak photosohop illustrator vb. uygulamalar kullanıyorum. adobenin cc programları da windows 8.1i desteklemiyor bir arkadaşım ubuntu geçmemi söyledi oda önerilen ram olarak 4 falan diyor bilemedim ben photoshopta ve illustratorda işlerimi en rahat hangi işletim sisteminde kullanabilirim? Önerilerinizi sistemime göre yapın lütfen.

Merhaba ben Core 2 Duo E6500 işlemci 667Mhz 3.2Gb RAM Nvidia GT420 Ekran kartına sahibim windows 10 bilgisayarı çok yoruyor 7 ninde desteği bitti diye windows 8.1 geçtim ancak photosohop illustrator vb. uygulamalar kullanıyorum. adobenin cc programları da windows 8.1i desteklemiyor bir arkadaşım ubuntu geçmemi söyledi oda önerilen RAM olarak 4 falan diyor bilemedim ben photoshopta ve illustratorda işlerimi en rahat hangi işletim sisteminde kullanabilirim? Önerilerinizi sistemime göre yapın lütfen.
Evet kaldırır.

Manjaro XFCE kurabilirsin.

en ıyı sı bana gore ubuntu tabi göz zevki bide kullanım kolaylıgı

Photoshop için alternatif olarak GIMP kullanabilirsiniz. Ubuntu biraz o sisteme ağır kalır bu yüzden hafif dağıtımlardan Lubuntu veya Linux Mint XFCE öneriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,400
Üyeler
192,326
Son üye
Kemalcan07
Geri