Kalem kalemdir gibi geliyor bana biraz. Güzel yazma derken uçlu kalem kendi yazmıyor ucundaki uç yazıyor.45 Liraya kadar uzun kullanabileceğim. Güzel yazması önemsiz bir kalem önerir misiniz?
Kalem zaten öyle işler için kullanılır. Önemli olan uçlu kalem değil ucundaki uçtur, şuan çok saçma bir sebepten münakaşaya giriyoruz.Bana da öyle geliyor. Zaten test çözerken kullanmak için alıyorum.
faber castell grip 1345 0.545 Liraya kadar uzun kullanabileceğim. Güzel yazması önemsiz bir kalem önerir misiniz?
45 Liraya kadar uzun kullanabileceğim. Güzel yazması önemsiz bir kalem önerir misiniz?
12. Sınıfta bana çok yardımcı olan ve çok sevdiğim kalem Rotring 500 ü tavsiye ederim. Ben 45 liraya almıştım fakat şimdi 70 lere çıkmış. O yüzden bir alt modeli olan Rotring 300 ü tavsiye ederim. Bunun fiyatı bütçene uygun.45 Liraya kadar uzun kullanabileceğim. Güzel yazması önemsiz bir kalem önerir misiniz?
Bende kullanmıştım güzelfaber castell grip 1345 0.5
kendim kullanıyorum çok iyibir kalen 25 lira felan
rotring zengin kalem markası12. Sınıfta bana çok yardımcı olan ve çok sevdiğim kalem Rotring 500 ü tavsiye ederim. Ben 45 liraya almıştım fakat şimdi 70 lere çıkmış. O yüzden bir alt modeli olan Rotring 300 ü tavsiye ederim. Bunun fiyatı bütçene uygun.
Rotring 300 0.7 mm Siyah Versatil Kalem
Rotring 300 0.7 mm Siyah Versatil Kalem en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Ama çok kaliteli. Ben 1 sene içinden geçtim kalemin. Bir şey olmadı. Üniversiteye geçtim hala kullanıyorum. Konforlu kalem. Fiyatını hak ediyor.rotring zengin kalem markası
güzel kalem
aynen güzel kalem ablamda kullandı için ordan biliyorum oda yaklaşık 2 seneden fazla kullanmıştıAma çok kaliteli. Ben 1 sene içinden geçtim kalemin. Bir şey olmadı. Üniversiteye geçtim hala kullanıyorum. Konforlu kalem. Fiyatını hak ediyor.
Aynen 2-3 sene garanti kullanımı var en az.aynen güzel kalem ablamda kullandı için ordan biliyorum oda yaklaşık 2 seneden fazla kullanmıştı