Neler Yeni

Ücretli oyunu ücretsiz indirmek mantıklımı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mkps128

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Brkmsk LP
Arkadaşlar herkesin bildiği bir oyun var Assassin's Creed Unity lakin oyun anladığım kadarıyla offline. Ve bu oyun çok pahalıya satılıyor. Ücretsiz bu siteden indirmek istiyorum bir sorun yaşarmıyım siteden önceden hep apk oyunlar indirmiştim ama yinede tereddüt ediyorum.

Site bu 👈

DicDal

80+
Doğru yerden indirirsen sorun olmuyor 8 yıldır böyle oynuyorum indiremezsen yardımcı olurum

Zepett8

80+ Bronze
Doğru düzgün yerlerden indirdiğin sürece sorun yok.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam farklı adlandırsanız da forumda korsan yasak ama steam bize yamuk yaptığından beri torrent ve epic games adamdır :D

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Torrent epicten daha adam
valla hocam epic'in beleş oyunları ile 4 sayfa kadar oyun doldurdum kütüphaneme (evet %90ını oynamıycam ama konumuz bu değil) kesinlikle epic'i ezdirmem Epic Games yazarken yanına Türk Bayrağı da koyun hatta baş harflerini de büyük yazın saygı duyun ulan xD

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,799
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar herkesin bildiği bir oyun var Assassin's Creed Unity lakin oyun anladığım kadarıyla offline. Ve bu oyun çok pahalıya satılıyor. Ücretsiz bu siteden indirmek istiyorum bir sorun yaşarmıyım siteden önceden hep apk oyunlar indirmiştim ama yinede tereddüt ediyorum.

Site bu 👈
Sağlamindir tamindir buralara ben pek güvenmiyorum tamindirden daha önce bir şey indirecektim ki virüs uyarısı aldım ( oyunu başka yerden indirdiğimde sorun algılamamıştı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla hocam epic'in beleş oyunları ile 4 sayfa kadar oyun doldurdum kütüphaneme (evet %90ını oynamıycam ama konumuz bu değil) kesinlikle epic'i ezdirmem Epic Games yazarken yanına Türk Bayrağı da koyun hatta baş harflerini de büyük yazın saygı duyun ulan xD
Epic iyi değil hacı Clienti berbat ötesi istediğim yere tıklıyorum 2 saat sonra anca girebiliyorum arayüz kısmı keza biraz fazla büyük daha oranını küçültüp fazla içerik konulabilir aşağıya kaydırmadan Doğrulama olayı çok absürt (düzeltildimi bilmiyorum bayadır epice girmedim oyun indirmeye ) Kaliteli Oyun sayısı steame göre çok az. Ancak - lerini anlattığıma göre + larına gelebilirim Oyun fiyatları Hem TL hemde ucuz üstüne beleş oyun alıyorsun kupon falan derken ucuza da geliyor rdryi 98 TL'ye aldım epicten (steamda yeni 1100 tl olduğu dönemden bahsediyorum )

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Sağlamindir tamindir buralara ben pek güvenmiyorum tamindirden daha önce bir şey indirecektim ki virüs uyarısı aldım ( oyunu başka yerden indirdiğimde sorun algılamamıştı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic iyi değil hacı Clienti berbat ötesi istediğim yere tıklıyorum 2 saat sonra anca girebiliyorum arayüz kısmı keza biraz fazla büyük daha oranını küçültüp fazla içerik konulabilir aşağıya kaydırmadan Doğrulama olayı çok absürt (düzeltildimi bilmiyorum bayadır epice girmedim oyun indirmeye ) Kaliteli Oyun sayısı steame göre çok az. Ancak - lerini anlattığıma göre + larına gelebilirim Oyun fiyatları Hem TL hemde ucuz üstüne beleş oyun alıyorsun kupon falan derken ucuza da geliyor rdryi 98 TL'ye aldım epicten (steamda yeni 1100 TL olduğu dönemden bahsediyorum )
valla hocam epic'in ucuzluğu dışında gerçek manada özellikle launcher'i gerçekten çok kötü kesinlikle katılıyorum. Oyun oynamayacak bile olsam sorunsuz olduğu için steam'in arkada açılmasına izin verirken epic games kapatıyorum çünkü 12 saniyede açılan makinayı 3dk kilitliyor ekranın ortasında bişeyler çıkıyo sol alttan bildirimler geliyo falan ama steam arka planda sessiz sakin açılıyo sen seslenene kadar da orda uyuyo mışmılca. Kesinlikle epic games v2.0 tarzı büyük bi güncelleme vs. bi arayüz güncellemesi gelmesi lazım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom