Bazı arkadaşlar anlamaz diye böyle açıklayıcı şekilde yazmak istedim direk öylede yazabilirdim dostum teşekkürler yinede.Hacı crack oyun demek bu kadar zor mu
Torrent epicten daha adamhocam farklı adlandırsanız da forumda korsan yasak ama steam bize yamuk yaptığından beri torrent ve epic games adamdır![]()
valla hocam epic'in beleş oyunları ile 4 sayfa kadar oyun doldurdum kütüphaneme (evet %90ını oynamıycam ama konumuz bu değil) kesinlikle epic'i ezdirmem Epic Games yazarken yanına Türk Bayrağı da koyun hatta baş harflerini de büyük yazın saygı duyun ulan xDTorrent epicten daha adam
Sağlamindir tamindir buralara ben pek güvenmiyorum tamindirden daha önce bir şey indirecektim ki virüs uyarısı aldım ( oyunu başka yerden indirdiğimde sorun algılamamıştı)Arkadaşlar herkesin bildiği bir oyun var Assassin's Creed Unity lakin oyun anladığım kadarıyla offline. Ve bu oyun çok pahalıya satılıyor. Ücretsiz bu siteden indirmek istiyorum bir sorun yaşarmıyım siteden önceden hep apk oyunlar indirmiştim ama yinede tereddüt ediyorum.
Site bu![]()
Epic iyi değil hacı Clienti berbat ötesi istediğim yere tıklıyorum 2 saat sonra anca girebiliyorum arayüz kısmı keza biraz fazla büyük daha oranını küçültüp fazla içerik konulabilir aşağıya kaydırmadan Doğrulama olayı çok absürt (düzeltildimi bilmiyorum bayadır epice girmedim oyun indirmeye ) Kaliteli Oyun sayısı steame göre çok az. Ancak - lerini anlattığıma göre + larına gelebilirim Oyun fiyatları Hem TL hemde ucuz üstüne beleş oyun alıyorsun kupon falan derken ucuza da geliyor rdryi 98 TL'ye aldım epicten (steamda yeni 1100 tl olduğu dönemden bahsediyorum )valla hocam epic'in beleş oyunları ile 4 sayfa kadar oyun doldurdum kütüphaneme (evet %90ını oynamıycam ama konumuz bu değil) kesinlikle epic'i ezdirmem Epic Games yazarken yanına Türk Bayrağı da koyun hatta baş harflerini de büyük yazın saygı duyun ulan xD
valla hocam epic'in ucuzluğu dışında gerçek manada özellikle launcher'i gerçekten çok kötü kesinlikle katılıyorum. Oyun oynamayacak bile olsam sorunsuz olduğu için steam'in arkada açılmasına izin verirken epic games kapatıyorum çünkü 12 saniyede açılan makinayı 3dk kilitliyor ekranın ortasında bişeyler çıkıyo sol alttan bildirimler geliyo falan ama steam arka planda sessiz sakin açılıyo sen seslenene kadar da orda uyuyo mışmılca. Kesinlikle epic games v2.0 tarzı büyük bi güncelleme vs. bi arayüz güncellemesi gelmesi lazım.Sağlamindir tamindir buralara ben pek güvenmiyorum tamindirden daha önce bir şey indirecektim ki virüs uyarısı aldım ( oyunu başka yerden indirdiğimde sorun algılamamıştı)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Epic iyi değil hacı Clienti berbat ötesi istediğim yere tıklıyorum 2 saat sonra anca girebiliyorum arayüz kısmı keza biraz fazla büyük daha oranını küçültüp fazla içerik konulabilir aşağıya kaydırmadan Doğrulama olayı çok absürt (düzeltildimi bilmiyorum bayadır epice girmedim oyun indirmeye ) Kaliteli Oyun sayısı steame göre çok az. Ancak - lerini anlattığıma göre + larına gelebilirim Oyun fiyatları Hem TL hemde ucuz üstüne beleş oyun alıyorsun kupon falan derken ucuza da geliyor rdryi 98 TL'ye aldım epicten (steamda yeni 1100 TL olduğu dönemden bahsediyorum )